Golf - Leon okolo 7000eur

Vtipy, zaujímavosti, kuriozity...

Moderátor: Moderátor

Napísať odpoveď
eosd
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 1
Dátum registrácie: 15.07.2021 06:49

Golf - Leon okolo 7000eur

Príspevok od používateľa eosd »

Ahojte,

chystam sa kupit nejake jazdne auticko, moje prve a sice som to planoval az o rok ked ho budem realne potrebovat, ale nejak sa zda, ze ceny aj jazdeniek snad stupaju a tak to asi zacnem riesit o nieco skor. Aj vzhladom k faktu, ze ide o prve auto som si nastavil relativne obmedzeny rozpocet (okolo 7000) ktory bol dokonca este nizsie, ale zvysil som ho kvoli Volvu V40 ktore za tie peniaze uz tiez nie su (pol roka dozadu ich par bolo :) ).

Riesit tu mimokoncernove auta sa asi nepatri, ale zaujima ma, ciz vasej skusenosti ma s tymto rozpoctom vobec zmysel uvazovat nad Golf VII, alebo Leon III. Nejake sa do tych 7500 iste najdu, aj ked su to v podstate vsetko 1.6 TDI s najazdom 200 000+. Extra vysoku vybavu nepotrebujem, akurat by som chcel aby to vyzeralo trochu na urovni, takze napriklad vacsi, nez ten zakladny displej na stredovom paneli a podobne.

Tiez ma zaujima, o kolko je Leon "horsie" auto nez Golf hlavne z hladiska kvality spracovania a odhlucnenia. Pripadne ci z hladiska komfortu (a zase odhlucnenia) je na Golfe citit, ze nema multilink.

Vdaka

Napísať odpoveď

Návrat na "Zábava & Klábosenie"