RNS510 a Gateway

2003 - ...

Moderátor: valado45

momik1319
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 06.06.2019 15:41
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

RNS510 a Gateway

Príspevok od používateľa momik1319 »

Zdravim
Chcel by som si zaobstarat novsie radio RNS510 namiesto RNS300 do tourana r. 2007. Mam tam gateway 1K0907530L. Je tato jednotka kompatibilna nato, aby mi nevybijalo bateriu?
VW Touran Cross Facelift 1.9 TDI, 77 kW, r.v. 2007

dream7000
VWjunior
VWjunior
Príspevky: 1807
Dátum registrácie: 20.04.2008 19:20
Bydlisko: Námestovo

Re: RNS510 a Gateway

Príspevok od používateľa dream7000 »

nie, nutne vymenit, bude vybijat

hawkeye
Vodič
Vodič
Príspevky: 137
Dátum registrácie: 01.09.2014 20:25
Bydlisko: BA

Re: RNS510 a Gateway

Príspevok od používateľa hawkeye »

Gateway z indexom L uz nevybija bateriu
Výmena úprava budíkov B/W aj Color,immo,km,staging,asistent rozpoznania unavý,úprava tuhosti serva,úprava BCM na led svetla,US svietenie na BCM,start stop off. Mapy Rns 315,Odblokovanie obrazu na MQB.

dream7000
VWjunior
VWjunior
Príspevky: 1807
Dátum registrácie: 20.04.2008 19:20
Bydlisko: Námestovo

Re: RNS510 a Gateway

Príspevok od používateľa dream7000 »

nemyl si 3C passatovu, toto je 1K a ta funguje od indexu S /ale davno som to neriesil mozno mam stare info/

hawkeye
Vodič
Vodič
Príspevky: 137
Dátum registrácie: 01.09.2014 20:25
Bydlisko: BA

Re: RNS510 a Gateway

Príspevok od používateľa hawkeye »

Pisem o gateway 1K0 pre PQ35 kazda temic gw ktora vybija 1K0...A,B,C,D,E,F,G,H,J sa da prehrat sw sgo 178 index K a ta uz ma wake up a RNS 510 ide bez vybijania. Index L uz nevybija bateriu a u temicu je moznost prehrat az na index AD sw 223.
U siemensu to je trocha inak
Výmena úprava budíkov B/W aj Color,immo,km,staging,asistent rozpoznania unavý,úprava tuhosti serva,úprava BCM na led svetla,US svietenie na BCM,start stop off. Mapy Rns 315,Odblokovanie obrazu na MQB.

momik1319
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 06.06.2019 15:41
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: RNS510 a Gateway

Príspevok od používateľa momik1319 »

Ta jednotka ma oznacenie Siemens. Pripajam foto. Takze sa mozem spolahnut, ze index L by uz mal byt v poriadku a uspi radio?
http://imgWorld.cz/o3BXSHX9b2.jpg
VW Touran Cross Facelift 1.9 TDI, 77 kW, r.v. 2007

Používateľov profilový obrázok
bengal
Profík
Profík
Príspevky: 922
Dátum registrácie: 07.06.2009 23:07
Bydlisko: Nitra

Re: RNS510 a Gateway

Príspevok od používateľa bengal »

Ano

momik1319
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 9
Dátum registrácie: 06.06.2019 15:41
Bydlisko: Kysucké Nové Mesto

Re: RNS510 a Gateway

Príspevok od používateľa momik1319 »

Dik bengal za vyjadrenie. Spolieham sa na teba :)
VW Touran Cross Facelift 1.9 TDI, 77 kW, r.v. 2007

Používateľov profilový obrázok
Jobi2420
Profík
Profík
Príspevky: 957
Dátum registrácie: 12.09.2011 22:44
Bydlisko: okolie NR-Verebel

Re: RNS510 a Gateway

Príspevok od používateľa Jobi2420 »

momik1319 napísal:Dik bengal za vyjadrenie. Spolieham sa na teba :)
Ja by som skôr poďakoval hawkeye
Za podrobné vysvetlenie :wink:
PS:nic v zlom bengal :wink:
VCDS16.8.3 CZ
VOLKSWAGEN Touran 1.9 TDI Trendline. 106 kW / 340 Nm chip/ r.v.2008./RNS 510 LED/
VOLKSWAGEN Polo 1.2 12V classic.51Kw,r.v.2008.
ObrázokObrázokObrázok
Predám VW diely na Touran
http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=164&t=46059" onclick="window.open(this.href);return false;

Používateľov profilový obrázok
bengal
Profík
Profík
Príspevky: 922
Dátum registrácie: 07.06.2009 23:07
Bydlisko: Nitra

Re: RNS510 a Gateway

Príspevok od používateľa bengal »

Tak tak, ja som mu to iba potvrdil.
A nemám sa prečo hnevať, mňa nenaserete :mrgreen:

Napísať odpoveď

Návrat na "Touran"