Domontovanie original alarmu

2003 - ...

Moderátor: valado45

Používateľov profilový obrázok
vitusmotuz
Pretekár
Pretekár
Príspevky: 562
Dátum registrácie: 04.01.2009 18:02
Bydlisko: Stredné Slovensko
Kontaktovať používateľa:

Domontovanie original alarmu

Príspevok od používateľa vitusmotuz »

Ahojte mate s tym niekto skusenost? Alebo ste zvolili inu alternativu alarmu? Ak by sa riesili original myslite, ze je v aute predpriprava kabelaze? Som prekvapeny, ze Highline vybava a nedisponuje uz alarmom z vyroby asi majitel pri objednavke nemal takuto poziadavku alebo neviem preco.
ObrázokObrázok Obrázok

Používateľov profilový obrázok
frflos
VWmaniak
VWmaniak
Príspevky: 16431
Dátum registrácie: 18.04.2009 19:48
Bydlisko: kusok od Partizanske

Re: Domontovanie original alarmu

Príspevok od používateľa frflos »

...kazdy ma alarm v zaklade, staci ti domontovat sirenu, pohybove senzory a tlacitko ich vypnutia, kabrlaz a nakodovat
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá
...chces klubacke tricko a nalepku? klikni -->TUTO<--
...a nic nikde nikomu nezapisujem

Používateľov profilový obrázok
vitusmotuz
Pretekár
Pretekár
Príspevky: 562
Dátum registrácie: 04.01.2009 18:02
Bydlisko: Stredné Slovensko
Kontaktovať používateľa:

Re: Domontovanie original alarmu

Príspevok od používateľa vitusmotuz »

vidim, ze nemusim ani temy zakladat staci tebe napisat :) ... kabelaz staci len k sirene, alebo myslis aj k tym senzorom a tlacitku? Predpriprava tam nebyva?
ObrázokObrázok Obrázok

Používateľov profilový obrázok
frflos
VWmaniak
VWmaniak
Príspevky: 16431
Dátum registrácie: 18.04.2009 19:48
Bydlisko: kusok od Partizanske

Re: Domontovanie original alarmu

Príspevok od používateľa frflos »

...predpriprava nie je ziadna. Ak nechces pohybove senzory, tak staci len sirena, kabel do nej a nakodovat. Aktualne je jedna sirena na predaj v bazare
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá
...chces klubacke tricko a nalepku? klikni -->TUTO<--
...a nic nikde nikomu nezapisujem

Používateľov profilový obrázok
vitusmotuz
Pretekár
Pretekár
Príspevky: 562
Dátum registrácie: 04.01.2009 18:02
Bydlisko: Stredné Slovensko
Kontaktovať používateľa:

Re: Domontovanie original alarmu

Príspevok od používateľa vitusmotuz »

jj uz som to kukol nevyzera to byt nejako extra kablovania, ked vezmem do uvahy len tu sirenu. Nuz necham si to na teple obdobie a potom hodim nejake foto ak sa do toho pustim.

ty mas na svojom komplet alarm aj s ultrazvukom?
ObrázokObrázok Obrázok

Používateľov profilový obrázok
vitusmotuz
Pretekár
Pretekár
Príspevky: 562
Dátum registrácie: 04.01.2009 18:02
Bydlisko: Stredné Slovensko
Kontaktovať používateľa:

Re: Domontovanie original alarmu

Príspevok od používateľa vitusmotuz »

Chlopi tak mam vyhliadnutu tuto 1K0 951 605 C akurat ale kukam ze na jednej nemenovanej stranke pisu: "riadiaca jednotka alarmu so sirénou a záložným zdrojom, určená pre vozidlá so strážením vnútorného priestoru"
a ja vnutorne ultrazvuky nemam. Mam sa na to vykaslat, alebo to bude fungovat aj bez nich?
ObrázokObrázok Obrázok

Používateľov profilový obrázok
frflos
VWmaniak
VWmaniak
Príspevky: 16431
Dátum registrácie: 18.04.2009 19:48
Bydlisko: kusok od Partizanske

Re: Domontovanie original alarmu

Príspevok od používateľa frflos »

Nakodujes len alarm, sirenu bez pohybovych senzorov
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá
...chces klubacke tricko a nalepku? klikni -->TUTO<--
...a nic nikde nikomu nezapisujem

Používateľov profilový obrázok
vitusmotuz
Pretekár
Pretekár
Príspevky: 562
Dátum registrácie: 04.01.2009 18:02
Bydlisko: Stredné Slovensko
Kontaktovať používateľa:

Re: Domontovanie original alarmu

Príspevok od používateľa vitusmotuz »

v konecnom dosledku rozmyslam ci to nebude len zbytocne vyhodenie penazi a casu.V podstate to nejako ani nevyuzijem a ked budu chciet ukradnut tak ukradnu tento alarm ich istotne nezastavi :)
ObrázokObrázok Obrázok

Používateľov profilový obrázok
frflos
VWmaniak
VWmaniak
Príspevky: 16431
Dátum registrácie: 18.04.2009 19:48
Bydlisko: kusok od Partizanske

Re: Domontovanie original alarmu

Príspevok od používateľa frflos »

...bude to ziapat len pri neopravnenom otvoreni dveri alebo, ked ti zblbne niektory zamok. Maximalne si vies este nakodovat pipnutie pri zamykani, odomykani spolu s bliknutim smeroviek
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá
...chces klubacke tricko a nalepku? klikni -->TUTO<--
...a nic nikde nikomu nezapisujem

Používateľov profilový obrázok
vitusmotuz
Pretekár
Pretekár
Príspevky: 562
Dátum registrácie: 04.01.2009 18:02
Bydlisko: Stredné Slovensko
Kontaktovať používateľa:

Re: Domontovanie original alarmu

Príspevok od používateľa vitusmotuz »

no to som kedysi mal to pipnutie. Smerovky mi blikaju inak nic moc :)
Naposledy upravil/-a vitusmotuz v 30.04.2019 19:47, upravené celkom 1 krát.
ObrázokObrázok Obrázok

Napísať odpoveď

Návrat na "Touran"