Passat b7 prehrievanie zadné brzdy

Rady, triky a tak trochu autohifi.

Moderátori: frflos, wladi

Napísať odpoveď
Zeleni
Autoškolák
Autoškolák
Dátum registrácie: 23.05.2025 17:40

Passat b7 prehrievanie zadné brzdy

Príspevok od používateľa Zeleni »

Zdravím páni, už som skúsil asi všetko no spýtam sa aj odborníkov na tejto stránke keďze si už neviem rady, v krátkosti zadné brzdy hrejú aj keď sa nebrzdí, teda stále mierne nabrždajú a sú veľmi žeravé aj pri krátkej trase predné sú studené, takže pekne po porade bolo to aj v Trenčíne v araveri tam som zbytočne prišiel o 380 €, 1. Menené kotúče platničky 2. Rada z araveru vymeniť elektrické strmene aj s motorčekmi -380 € 3. Výmena hadičiek 4. abs jednotka bola na repase nič jej nebolo tak len vymenili tú kvapalinu a abs funguje 5. Hlavný brzdový valec menený 6. Senzor brzdových svetiel na brzdovom valci menený 7. Abs snímače v tehliciach menené 8. Proti kus magnetické krúžky na ložiskách kolies menené (celé ložiská) 9. skontrolovanie všetky potrubia nikde nie sú stlačené žiadne úniky dobrý tlak 10. 3 krát menená brzdová kvôli abs jednotke, preventívne prvý krát a brzdovému valcu 11. Cez diagnostiku odvzdušnené 4 krát a ručné 8 krát, motorčeky konfigurované cez diagnostiku aj nové aj staré 12. Skúsená jazda s dwkativovanou el. ručnou a auto holdom stále brzdí..... toto som doteraz všetko spravil a vyhodil som du luftu asi 1300 eur, a stále ten nemecký črep brzdí, poprosím vás o rady ale len to čo som neskúšal čo má na to reálny vplyv a mohlo by odstrániť chybu, premazať vodítka a podobné nezmysli mi ani nepíšte to som robil keď som prvý krát zhodil kolesá, napadá ma už len jedna vec a to vymeniť riadiacu jednotku el. Ručnej ale typujem že to zasa nepomôže, je tam vymenená pomaly celá brzdová sústava a furt to brzdí takže budem rád ak mi tu niekto pomôže ďakujem zatiaľ veľmi pekne 😉

Napísať odpoveď

Návrat na "Servis & Pomoc & Autohifi"