Ahojte. Viete mi niekto prosím pomôcť s problémom, ktorý riešim už asi pol roka a nikto nevie prísť na riešenie. Jedná sa o auto vw t5, 2.0Tdi 103kw, predokolka. Ide o to, že na rovnej ceste mi auto ide krásne rovno, keď je sklon cesty na pravú stranu ide auto rovno, ale akonáhle sa dostanem na cestu ktorá je klopená aj velmi mierne smerom vľavo auto začne na túto stranu brutálne ťahať tak, že sa aj volant začne stáčať doľava. Robí to pri akejkoľvek rýchlosti. Napr. aj keď idem napr cez most Apollo a stojím v kolóne, potom sa pohnem volant sa hneď začne stáčať doľava. Ak chcem aby auto išlo rovno musím kontrovať volant kúsok doprava aby som ho udržal v priamom smere.
Vymenenené bolo už všetko. Predné aj zadné silentbloky ramien prednej aj zadnej nápravy, celé poloosi, komletné riadenie, servo, komplet tlmiče s hornými uloženiami (pružiny zostali pôvodné auto stojí úplne rovno), spodné guľové čapy, tyčky riadenia, pneumatiky, geometria robená asi 100x

po každom úkone na viacerých miestach (vždy sa dala nastaviť do zelených čísel a nie je na nej vidno žiadne problémy)
Auto nikdy nebolo búrané. Mám ho 7 rokov a toto sa začalo diať asi pred rokom bez akýchkoľvek príčin, t.z. netrafil som žianu extrémnu jamu ani nikde nehavaroval

Nastavená bola aj nápravnica a boli na ňu dané nové šróby.
Ak niekoho napadá čo by to mohlo spôsobovať budem do smrti zaviazaný, lebo v žiadnom servise mi už nevedia pomôcť. Prikladám aj video ako sa to správa.
https://www.youtube.com/shorts/P1a8r9sqghM
Dakujem veľmi pekne