11/2008 CAXADanusa89 napísal:Tiež kod motora CAXA, r. v. 2009??? ...žeby nahoda?...hmm...
Problém so štartovaním
Moderátor: caravelle
-
DELTA
- Autoškolák

- Dátum registrácie: 12.08.2018 13:51
Re: Problém so štartovaním
-
Danusa89
- Autoškolák

- Dátum registrácie: 16.09.2018 20:54
DPX...zatial nic nove ohladom startovania??? Prisli na nieco v servise?
- Lookisvk
- VWsenior

- Dátum registrácie: 24.02.2013 16:25
Mne taketo haluze robila ta spinacia cast na spinacej skrinke.
-
Danusa89
- Autoškolák

A ked si vymenil tak to prestalo???
-
DPX
- Autoškolák

- Dátum registrácie: 18.09.2018 21:43
JA som sa sice hned objednal do servisu na diagnostiku ale nakoniec som tam nebol . Napadlo ma predtym skontrolovat banalnu zalezitost a to ci nie su povelene svorky v elektrickom okruhu hlavne na baterii a takisto poistnu skrinu v co je umiestnena priestore motora, hned vedla baterii. Samozrejme s potrebnym klucom na dotiahnutie kontaktov. Niektore na moje pocudovanie neboli dotiahnute a zrejme vekom a otrasmi sa povolili. Od vtedy startujem na prvy krat a spominana zavada sa zatial neobjavila tak sa necham prekvapit
.
Uvidim casom . Ze by to bola tak jednoducha zavada... ?
.
Uvidim casom . Ze by to bola tak jednoducha zavada... ?
-
Danusa89
- Autoškolák

Ja som to tiež zanedbala, ale odvtedy mi nenaštartovalo iba raz. Skusila som vymeniť baterku na klučiku, odvtedy zatial pohoda. Uvidím ako dalej, ale pre istotu tiež dám skontrolovať všetko potrebne. Diky za infošku. Snáď nám to bude štartovať 
-
Jano 555
- Autoškolák

- Dátum registrácie: 03.09.2025 18:03
Pozdravujem. Pred nedávnom som mal ten istý problém. Týmto snáď niekomu pomôžem Golf 6 tsi, motor caxa, štartoval tak na 4 -5 krát, pričom vždy zdochol. V mojom prípade bol problém v spínacej skrinke, štartovací spínač. Cena dielu 12 eur aj s káblovačkou s konektorom.