Elektricky kufor - blbne elektronika

Sedačky, volanty, palubné dosky, elektro...

Moderátor: 4track1031

Napísať odpoveď
mikelodp10
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 24.02.2018 13:35

Elektricky kufor - blbne elektronika

Príspevok od používateľa mikelodp10 »

Blbne mi na kufri otvaranie. Po odomknuti auta sa v cca 30 sek. intervaloch snazi mechanizmus otvarania otvorit samovolne kufor, ale kedze nieje impulz na odomknutie zamku, tak sa kufor neotvori. Len sa snazi sekundu to akokeby pretlacit a potom skonci. Tiez pocas jazdy sa signalizuje, akokeby sa otvaral kufor. Ale len tak na chvilku. Akokeby nejake cidlo len zahlasilo je otvoreny a hned je to v poriadku. Inak ostatna funkcnost kufra je ok. Aj otvorenie z kluca, aj z vodicovych dveri aj z piatych dveri. Aj zatvaranie z piatych dveri. Este sem tam sa stane, ze ked je kufor otvoreny, tak sa sam zavre. Ale to je obdobny problem ako ked sa snazi sam otvarat, ako som popisoval na zaciatku. Mate niekto podobnu skusenost? Co by to mohlo byt? Dik za rady.

Zdenko70
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 17
Dátum registrácie: 23.12.2017 16:51

Re: Elektricky kufor - blbne elektronika

Príspevok od používateľa Zdenko70 »

mikelodp10 napísal:Blbne mi na kufri otvaranie. Po odomknuti auta sa v cca 30 sek. intervaloch snazi mechanizmus otvarania otvorit samovolne kufor, ale kedze nieje impulz na odomknutie zamku, tak sa kufor neotvori. Len sa snazi sekundu to akokeby pretlacit a potom skonci. Tiez pocas jazdy sa signalizuje, akokeby sa otvaral kufor. Ale len tak na chvilku. Akokeby nejake cidlo len zahlasilo je otvoreny a hned je to v poriadku. Inak ostatna funkcnost kufra je ok. Aj otvorenie z kluca, aj z vodicovych dveri aj z piatych dveri. Aj zatvaranie z piatych dveri. Este sem tam sa stane, ze ked je kufor otvoreny, tak sa sam zavre. Ale to je obdobny problem ako ked sa snazi sam otvarat, ako som popisoval na zaciatku. Mate niekto podobnu skusenost? Co by to mohlo byt? Dik za rady.
Ja som kupil v decembri Passat b7 a hned som si vsimol blbnutie ako nesla otvorit nadrz, preblikavalo interierove svietenie, na dashboard ukazovalo otvoreny zadny kufor pritom bol zavrety, samovolne sa spustal alarm a to vsetko nastalo vzdy vtedy ked som spustil zadny ostrekovac, vsimol som si slaby tlak ale striekalo. Po cca 3 dnoch to prestalo blbnut ale pri opatovnom ostriekani zadneho okna sa znovu spustili tie chyby tak som isiel do servisu, povedali ze objednali novy zamok kufra a ze to vymenia. Vymenili ale tie chyby ostali tak som sa nasral a zacal som hladat kde je problem sam. Dal som dole tapacirung zo zadnych dveri kufra plus pravu stranu tiez a nasiel som prasknutu hadicku ostrekovaca v pravom pante dveri. Voda stekala dole poza tapacirung do pinovej jednotky a ked som ju odpojil tak zaoxidovane vsetko a dole litre vody tak som kupil silikonovu hadicku a vymenil miesto tej tvrdej plastovej, samzrejme vsetko vysusil a vycistil a teraz vsetko slape ako ma, prikladam aj obrazky
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok
Obrázok



Sent from my iPhone using Tapatalk

Rabbit-ko
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 18
Dátum registrácie: 04.07.2013 14:12
Bydlisko: Prievidza

Re: Elektricky kufor - blbne elektronika

Príspevok od používateľa Rabbit-ko »

Ahojte mam sedan a zadny kufor mi raz ide otvorit pomocou "znaku na kufre" a raz nie. Je to nahodne. Pomocou dialkoveho na kluci to ide vzdy.
Predpokladam ze tam bude chybne tlacidlo ktore sa zatlaci po prevrateni znaku.

Vedeli by ste mi poradit ako sa dostanem k tomu mechanizmu? nejaky manual co treba dat dole aby som neznicil polovicu auta :lol:
Passat B6 BlueMotion 1,9, r.v.2007

Používateľov profilový obrázok
borisvw
VWsenior
VWsenior
Príspevky: 2024
Dátum registrácie: 04.02.2008 13:49
Bydlisko: Kosicky raklo

Re: Elektricky kufor - blbne elektronika

Príspevok od používateľa borisvw »

zdravim, potreboval by som cislo pinov jake tam idu, nevie niekto,
tak isto prehnite :roll:

Napísať odpoveď

Návrat na "Interiér + Elektro"