Turbo

Moderátor: ejne

Napísať odpoveď
Používateľov profilový obrázok
neeoo
Jazdec
Jazdec
Príspevky: 286
Dátum registrácie: 18.08.2009 20:29
Bydlisko: Prešov, Košice

Turbo

Príspevok od používateľa neeoo »

Ahojte,

na mojom staruckom aute mam v poslednom case problem s vykonom. Auto nema vecsinou vykon a popri tom este pada do nudzoveho rezimu. Diagnostika vypisuje nedostatocny tlak turba.

Robil som aj diagnostiku za jazdy kanal 3 sa da povedat ze hodnoty od vahy sa zhoduju pozadovana s meranou. Tlak turba na volnobeh cca o 200mbar nizsi ako pozadovany pod plynom je to ako kedy niekedy o 400 menej niekedy aj o viac (600...). Turbo je relativne nedavno menene - repas. Osobne mam podozrenie na ventilovy blok nakolko uz davno sa z neho po vypnuti vcelku nepekne zvuky sirili potom som niekde cital ze treba do neho strieknut WD to pomohlo na pomerne dlhy cas a vsetko bolo relativne v poriadku. Ale ako vravim teraz je to pomerne zle aj ked sem tam to ide relativne dobre ale 80 percent jazd uplne o nicom.

Este jedna relativne zaujimava vec je ze pri akceleracii cca okolo 2000 ot sa zacne niekedy ozyvat zvuk z motoroveho priestoru ako keby nieco rezonovalo. Z motora to asi nebude lebo ten bol vcelku dobre zrepasovany a turbo asi tiez nie lebo to robilo aj na starom aj na novom turbe. Podozrievam prave ten ventilovy blok nakolko je ulozeny hned vedla kabiny.

Vdaka za pomoc.
Passat Variant 1.9 TDI PD 3C5 77kW BXE
_________________
Čistenie klimatizácii OZÓNOM(O3)
http://www.cistenie-klimatizacii.sk/

Napísať odpoveď

Návrat na "Motory + poruchy čerpadiel"