Dodatocna montaz nezavisleho kurenia - Arteon 2.0 tsi (140kw)
-
adultboy333
- Vodič

- Dátum registrácie: 31.08.2011 14:40
- Kontaktovať používateľa:
Dodatocna montaz nezavisleho kurenia - Arteon 2.0 tsi (140kw)
Ahojte, chcel by som sa spytat ci nemate niekto skusenost s dodatocnou montazou original nezavisleho kurenia/chladenia na VW Arteon (SB) 2.0 tsi 140 kW. Mal by som zaujem asi najlepsie originalne riesenie - aby ho bolo mozne pripadne ovladat aj aplikaciou VW. Ale ak by mal niekto skusenost aj s 3. stranou - napriklad Webasto, budem rad. Hlavne by ma zaujimala cena kompletneho riesenia a ci je to z nejakeho dôvodu rizikove - na co si dat pozor. Zaruka na aute mi konci 12/2026, tak neviem ci to riesit este pred skoncenim zaruky alebo az po. Dakujem za kazdy postreh, radu. 
VW Golf VI 1.2 tsi rabbit - 77 kW,Komfort packet,Secure packet,Sport packet,RNS 510,MF volant,HF "premium" sada, bixenony s natacanim do zakrut, zadne GTI LED svetla a osvetlenie SPZ,led interier, blue graphit perlet
-
nanuk135
- Autoškolák

- Dátum registrácie: 18.04.2015 12:17
Re: Dodatocna montaz nezavisleho kurenia - Arteon 2.0 tsi (140kw)
Nazdar, ja akurat riesim webasto do passat B8 samozrejme vsetko origo z jazdenky.
Takze pytaj sa co potrebujes. Zatial som ho nemontoval no vsetko uz mam a cakam len na pumpu.
Zaroven by som chcel niekoho poprosit ci nema kod dielu na pin do poistkovej skrine v motor. priestore, pripadne ako sa kodu dohladat nech je to vsetko napojene ako ma byt.
Dakujem
Takze pytaj sa co potrebujes. Zatial som ho nemontoval no vsetko uz mam a cakam len na pumpu.
Zaroven by som chcel niekoho poprosit ci nema kod dielu na pin do poistkovej skrine v motor. priestore, pripadne ako sa kodu dohladat nech je to vsetko napojene ako ma byt.
Dakujem