Arteon Shooting Brake vymena volantu

2014 - .....
Napísať odpoveď
adultboy333
Vodič
Vodič
Dátum registrácie: 31.08.2011 14:40
Kontaktovať používateľa:

Arteon Shooting Brake vymena volantu

Príspevok od používateľa adultboy333 »

Ahojte, mal by som otazku. Kupil som jazdeny Arteon Shooting brake r.v. 2021 s tym, ze ma od multifunkcny volant bez vyhrevu s dotykovymi tlacidlami (r-line). Mal by som zaujem vymenit tento volant za volant S VYHREVOM a s fyzickymi tlacidlami (tiez r line) s tym, ze by som si nechal pôvodny airbag z pôvodneho volantu a vymenil by som len samotny volant (s vyhrievanim), ktory ma uz fyzicke tlacidla. Chcem sa spytat ci sa to vobec da, na co si mam dat pozor a ci je tu niekto v BA alebo okoli (povedzme zapadne SR) co by to vedel vymenit. Volant si viem zohnat sam. Potreboval by som len poradit ci to ide (ked budem mat cislo volantu) a namontovat to. Dakujem za pomoc. :)
VW Golf VI 1.2 tsi rabbit - 77 kW,Komfort packet,Secure packet,Sport packet,RNS 510,MF volant,HF "premium" sada, bixenony s natacanim do zakrut, zadne GTI LED svetla a osvetlenie SPZ,led interier, blue graphit perlet

Používateľov profilový obrázok
maco4
VWsenior
VWsenior
Dátum registrácie: 27.11.2007 17:34

Re: Arteon Shooting Brake vymena volantu

Príspevok od používateľa maco4 »

Jasne že sa to dá menil som ale na B7 Passate ale pôjde to aj na Arteone len musí sa to potom dokódovať a je to zložitejšie ako na "staršom" aute a aj drahšie .
Passat B 8.5-2.0 TDI-147kw variant + Golf 7.5-2.0 TDI variant + Golf 7 TSI + VW Sharan
/ ex-GOLF IV + ex-Passat B7-2.0 TDI variant /

/ heslo; Nekupuj nové pokiaľ sa nepresvedčíš že sa to nedá opraviť !!! /

hawkeye
Vodič
Vodič
Dátum registrácie: 01.09.2014 20:25

Re: Arteon Shooting Brake vymena volantu

Príspevok od používateľa hawkeye »

Da sa potrebujes inu podvolantovu jednotku ktora podporuje vyhrev zacinajucu 5Q1 PS je to sucas paciek nakablovat nakodovat novy volant s vyhrevom ,PS2 volanty ktore sa predavaju pouzite mozu mat vadu na snimacoch KLR v BA viem spojazdnit.
Oprava aktualizacia budíkov,immo,Oprava BCM,nastavenia na led svetla,Odblokovanie obrazu na MQB.Oprava Diskover Media odstranenie CP,Sign assist na B7 Touran Tiguan Sharan pre kameru 3AA na SK.Oprava podvolantoviek.Odstranenie Dieselgate.

Napísať odpoveď

Návrat na "Passat B8"