Arteon Shooting Brake vymena volantu
-
- Vodič
- Dátum registrácie: 31.08.2011 14:40
- Kontaktovať používateľa:
Arteon Shooting Brake vymena volantu
Ahojte, mal by som otazku. Kupil som jazdeny Arteon Shooting brake r.v. 2021 s tym, ze ma od multifunkcny volant bez vyhrevu s dotykovymi tlacidlami (r-line). Mal by som zaujem vymenit tento volant za volant S VYHREVOM a s fyzickymi tlacidlami (tiez r line) s tym, ze by som si nechal pôvodny airbag z pôvodneho volantu a vymenil by som len samotny volant (s vyhrievanim), ktory ma uz fyzicke tlacidla. Chcem sa spytat ci sa to vobec da, na co si mam dat pozor a ci je tu niekto v BA alebo okoli (povedzme zapadne SR) co by to vedel vymenit. Volant si viem zohnat sam. Potreboval by som len poradit ci to ide (ked budem mat cislo volantu) a namontovat to. Dakujem za pomoc. 

VW Golf VI 1.2 tsi rabbit - 77 kW,Komfort packet,Secure packet,Sport packet,RNS 510,MF volant,HF "premium" sada, bixenony s natacanim do zakrut, zadne GTI LED svetla a osvetlenie SPZ,led interier, blue graphit perlet
- maco4
- VWsenior
- Dátum registrácie: 27.11.2007 17:34
Re: Arteon Shooting Brake vymena volantu
Jasne že sa to dá menil som ale na B7 Passate ale pôjde to aj na Arteone len musí sa to potom dokódovať a je to zložitejšie ako na "staršom" aute a aj drahšie .
Passat B 8.5-2.0 TDI-147kw variant + Golf 7.5-2.0 TDI variant + Golf 7 TSI + VW Sharan
/ ex-GOLF IV + ex-Passat B7-2.0 TDI variant /
/ heslo; Nekupuj nové pokiaľ sa nepresvedčíš že sa to nedá opraviť !!! /
/ ex-GOLF IV + ex-Passat B7-2.0 TDI variant /
/ heslo; Nekupuj nové pokiaľ sa nepresvedčíš že sa to nedá opraviť !!! /
-
- Vodič
- Dátum registrácie: 01.09.2014 20:25
Re: Arteon Shooting Brake vymena volantu
Da sa potrebujes inu podvolantovu jednotku ktora podporuje vyhrev zacinajucu 5Q1 PS je to sucas paciek nakablovat nakodovat novy volant s vyhrevom ,PS2 volanty ktore sa predavaju pouzite mozu mat vadu na snimacoch KLR v BA viem spojazdnit.
Oprava aktualizacia budíkov,immo,Oprava BCM,nastavenia na led svetla,Odblokovanie obrazu na MQB.Oprava Diskover Media odstranenie CP,Sign assist na B7 Touran Tiguan Sharan pre kameru 3AA na SK.Oprava podvolantoviek.Odstranenie Dieselgate.