Mam na Vas otazku ohladom volantu R36....
Ja mam passatika B5.5 a chcem sa spytat ci nahodou neviete ci by zapasoval tento fajnovucky volant aj do mojho korabu
diky moc

tak ja pocyhubjem ze airbag by vobec fungoval...ejne napísal:1000 hran ti isto sadne len ci sa ti oplati zhanat novy airbag a mozno budes musiet prepinovavat konektor dopodvolantoveho kruzka ......
To sa tak lahko nenajde...aj mne sa paci, ale za tie prachy kaslem na to...prezijem to aj bez neho.djjanco napísal:no pozeral som ze pekne palky chcu za ten volantvyzeraju fasacky ale za tie peniaze radsej to investujem do niecoho ineho ked budem mat odpaleny moj volant potom asi zacnem nad tym rozmyslat jedine ze by sa nasiel nejaky za fakt dobru cenu
nooopreco by nemal fungovat? predsa podvolantovy kruzok ma tiez zapojenie ako u noveho tak u stareho. nie? Staci aby si porovnal zapojenie a mas to vpohode. Dizajn je uz kazdeho individualna vec. Ale Vsetko sa da ked clovek chce. a ten volant tam dopasuje vpohode aj Airbag ti pojde...Allbacore napísal: tak ja pocyhubjem ze airbag by vobec fungoval...
Teoreticky ano, ale aj tak ja by som si s airbagmi nikdy nic nerobil, poviem pravdu bojim sa do toho zasahovat...nechcel by som aby mi to v tej spravnej chvili nefungovalo , resp. nevystreliloejne napísal:nooopreco by nemal fungovat? predsa podvolantovy kruzok ma tiez zapojenie ako u noveho tak u stareho. nie? Staci aby si porovnal zapojenie a mas to vpohode. Dizajn je uz kazdeho individualna vec. Ale Vsetko sa da ked clovek chce. a ten volant tam dopasuje vpohode aj Airbag ti pojde...Allbacore napísal: tak ja pocyhubjem ze airbag by vobec fungoval...