VW Up! GTI od Siemoneit Racing s výkonom 191 k a 264 NM!

Čo sa deje okolo VW.

Moderátori: Mat28, Saleem

Napísať odpoveď
Používateľov profilový obrázok
admin
Mechanik
Mechanik
Príspevky: 132
Dátum registrácie: 25.09.2007 12:44
Bydlisko: Praha
Kontaktovať používateľa:

VW Up! GTI od Siemoneit Racing s výkonom 191 k a 264 NM!

Príspevok od používateľa admin »

Po uvedení UP! na trh, keď ho médiá chválili a dokonca porovnávali s Golfom GTI MK1, sa VW Up! GTI odmlčal. Vrecková raketa je však stále vzrušujúce vozidlo a tento príklad od Siemoneit Racing ukazuje prečo. Tuner upravil model Up! Gti pomocou ladenia Stage 3, čím výrazne zvýšil jeho výkon. Bolo nainštalované vylepšené turbodúchadlo, upravené nasávanie vzduchu, upravené výfukové potrubie a súčasťou je aj športový výfukový systém. Výsledkom je mohutný výkon 191 k a krútiaci moment 264 Nm v porovnaní so štandardným výkonom 115 k a krútiacim momentom 200 Nm. To je krásne číslo. Problémom vozidla je nedostatočná trakcia. Predný pohon nedokáže preniesť taký veľký krútiaci moment. Jazda za mokra v zákrutách je porovnateľná s návštevou.Lupo nezatáča, ale jazdí rovno.
VW-Up-GTI-Simoneit-Racing-Tuning-5.jpg
VW-Up-GTI-Simoneit-Racing-Tuning-5.jpg (41.27 KiB) 4140 zobrazení
Vďaka tomu dokáže preplňovaný trojvalcový motor s objemom 1,0 litra v kombinácii so šesťstupňovou manuálnou prevodovkou a pohonom predných kolies zrýchliť na diaľničnú rýchlosť za menej ako 9 sekúnd a dosiahnuť maximálnu rýchlosť 196 km/h. Vozidlo na obrázkoch dostalo aj matný fialový lak a model Up! GTI bol vybavený aj sadou bielych motoršportových kolies a zníženým odpružením. Ak získame ďalšie informácie o zmenách, túto správu samozrejme aktualizujeme. Ak sa prihlásite na odber nášho kanála, budete o tom informovaní. Bavte sa pri pohľade na obrázky a zostaňte nám verní!
Lupo.jpg
Zdôrazňujem, že z hľadiska použiteľnosti je toto vozidlo zbytočné. Skvelá hračka za veľa peňazí pre človeka, ktorého živí mimoriadna dedičská.
VW-Up-GTI-Simoneit-Racing-Tuning-1.jpg
VW-Up-GTI-Simoneit-Racing-Tuning-1.jpg (122.21 KiB) 4140 zobrazení

Napísať odpoveď

Návrat na "Novinky & Tlačové správy"