Štart
Moderátor: sirdo
- Fakla99
- Autoškolák
- Dátum registrácie: 29.03.2022 20:13
Štart
Čaute klubáci, mám problém možno bude niekto vedieť poradiť ešte predtým ako pôjdem do servisu. Stávalo sa mi doteraz občas som mal zlý štart vačšinou ten prvý štart dlhšie točilo ale tie dalšie štarty boli v pohode. Včera ráno to prišlo do takého štádia že som takmer nenaštartoval auto točilo a točilo začali vyskakovať veci ako závada parkovacej brzdy, acc chyba a podobné veci, auto naštartovalo a všetko v poriadku žiadne vady všetko funguje až na jednu vec, nedajú sa mi stiahnuť predné okna same ale musím držať tlačitko cely čas až kým nie je okno dole/hore. Dnes už napr som nenaštartoval. v čom môže byť problém? poradťe na čo sa mám sústrediť aj keď pojdem do servisu? Ďakujem. Golf VII 1.6tdi rok 2013 najazdených 200.000km, rozvody menené minulý rok, pravidelné servisy každých 10.000km o auto sa starám.
- frflos
- VWmaniak
- Dátum registrácie: 18.04.2009 19:48
Re: Štart
...baterka. Bud ti ju nieco vybija alebo je uz na odchode. Okna treba naucit automatike, ale az po nabiti alebo vymene baterky
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá
...chces klubacke tricko a nalepku? klikni -->TUTO<--
...a nic nikde nikomu nezapisujem
- Fakla99
- Autoškolák
- Dátum registrácie: 29.03.2022 20:13
vyzerá to tak že baterku vybíjal plašič na hlodavcov ktorý bol priamo napojený na baterku, ten štart stále nie je úplne ok ale dám skontrolovať baterku ešte. a mám otázku, ako naučím okná automatike???
- jokir
- VWagenista
- Dátum registrácie: 05.06.2013 20:31
Horný doraz a podrž tlačidlo 2s, spodný doraz a podrž tlačidlo 2s. Toto urob na všetkých oknách kde nefunguje automatika.
VW Golf VI Variant 1,6 TDI CAYC
Seat Ibiza 1,9 SDI AEY
Úprava budíkov,PCR2.1,EDC16,17,MED9,17,DSG-IMMO klonovanie,kĺuče,oprava RJ,S/S off,mapy RNS310,315,MMI,MIB,flash a parametrizácia ,downgrade sw po DG ,VIMmanager,oprava VCDS, crashdata
Seat Ibiza 1,9 SDI AEY
Úprava budíkov,PCR2.1,EDC16,17,MED9,17,DSG-IMMO klonovanie,kĺuče,oprava RJ,S/S off,mapy RNS310,315,MMI,MIB,flash a parametrizácia ,downgrade sw po DG ,VIMmanager,oprava VCDS, crashdata
- frflos
- VWmaniak
- Dátum registrácie: 18.04.2009 19:48
...nekvalitne led. Kup poriadne canbus ledky alebo v jednom svetielku nechaj klasicku ziarovku
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá