dezinfekcia klimatizacie ozonom
Moderátor: sirdo
-
- Vodič
- Dátum registrácie: 31.08.2011 14:40
- Kontaktovať používateľa:
dezinfekcia klimatizacie ozonom
Ahojte, chcel by som sa spytat ci ste uz zazili, ze by Vam dezinfikovali klimatizaciu ozonom takym spôsobom, ze by auto odparkovali, NEZAPLI na nom motor, NEZAPLI na nom fukanie, logicky teda ani NEZAPLI vnutorni okruh klimatizacie a len tak strcili do auta generator ozonu a ze takto sa to robi. Na moju pripomienku, ze snad zapnete aj fukanie klimatizacie a vnutorny okruh mi bolo povedane, ze naco? Takto sa to robi. To sa dostane na vyparnik klimatizacie. A ze ci im chcem rozpravat do toho ako sa ma dezinfikovat klimatizacia. No ja neviem....z logiky veci mi pride ze sa ma zapnut klimatizacia aby sa to dostalo kam sa to ma dostat. Nikdy som nezazil, ze by takto dezinfikovali klimatizaciu....ale rad by som si rozsiril obzor, skor ako im necham patricne hodnotenie. Dakujem za kazdu skusenost.
VW Golf VI 1.2 tsi rabbit - 77 kW,Komfort packet,Secure packet,Sport packet,RNS 510,MF volant,HF "premium" sada, bixenony s natacanim do zakrut, zadne GTI LED svetla a osvetlenie SPZ,led interier, blue graphit perlet
-
- VWsenior
- Dátum registrácie: 20.04.2008 19:20
Re: dezinfekcia klimatizacie ozonom
mne dali navod a bolo tam vybrat kabinovy filter, spustit generator ozonu na XY minut, nastartovat motor spustit vnutorny okruh a naplno ventilator, zavriet a po skonceni odvetrat zalozit novy filter atd....