Vyriešené. VYMAZAŤ !!!

Sedačky, volanty, palubné dosky, elektro...

Moderátor: saki3

Napísať odpoveď
Skyleep
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 17
Dátum registrácie: 19.02.2013 20:11

Vyriešené. VYMAZAŤ !!!

Príspevok od používateľa Skyleep »

Ahojte hneď na začiatok dodám ,že je tu veľa tém ohľadom kúrenia , ale v žiadnej som nenašiel radu ktorá by mi pomohla vyriešiť môj problém. Ide o to , že mi nefúká vôbec vzduch na okno ani na nohy. Klapky som kompletne zrepasoval (použil som penu čo sa dáva pod plávajúcu podlahu a lepil to chemoprénom a nechal vyvetrať nech mi to lepidlo nesmrdí vo vnútri),systém som odvzdušnil . Ventilátor sa točí na všetky 4 rýchlosti , ale na to okno a nohy nie a nie fúkať , ale keď prepnem ofukovanie iba na tvár tak to fúka pekne. Aj som kontroloval priechodnosť celého kúrenia či sa tam niečo nezaseklo náhodou alebo pri montáži naspäť či som tam niečo nepricvakol , ale nič tam nie je a klapky chodia pekne podľa lanka. Akoby nemal dostatočný tlak pri tom keď dám ofukovanie na nohy alebo na okná . Ide o Golf 3 1.6 55kw AEA a kúrenie mám ovládané mechanicky(žiadný Thermotronic ani klimatizácia).Je to dosť nepríjemné a otravné keď je teraz tá zima a okná sa mi zahlmievajú hlavne v noci a nemám to čím ofúkovať . Neviete mi poradiť v čom môže byť problém ? Ďakujem za každú radu.
Naposledy upravil/-a Skyleep v 08.02.2018 23:28, upravené celkom 1 krát.

Používateľov profilový obrázok
vw-čkar
VWsenior
VWsenior
Príspevky: 2355
Dátum registrácie: 06.11.2009 21:50
Bydlisko: Trebisovw

Re: Problém s kúrením

Príspevok od používateľa vw-čkar »

skus rozobrat ten plast okolo tych koleciek na pretacanie klapiek...a pozri ci ti to naozaj pretoci..ja mam taky problem ze mne ide iba na okna...lebo ked to pretocim to ozubene koliesko sa odtlaci a pojde naprazdno...skus pozriet to...
Obrázok

Skyleep
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 17
Dátum registrácie: 19.02.2013 20:11

Re: Problém s kúrením

Príspevok od používateľa Skyleep »

Vieš čo práveže to ani nebude ono lebo tie klapky sa otvoria keď prepínam polohy na ofukovanie pekne podla toho kolieska,ale dakujem za radu dnes príde na to pozrieť jeden mechanik od otca s práce tak uvidím čo povie.

Napísať odpoveď

Návrat na "Interiér + Elektro"