Vymena autozapaloca

Sedačky, volanty, palubné dosky, elektro...

Moderátor: saki3

Napísať odpoveď
Jakub999
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 6
Dátum registrácie: 19.10.2017 01:48

Vymena autozapaloca

Príspevok od používateľa Jakub999 »

Caute,

Nejak blbne autozapalovac. Aj sa tvary ze ide ale nic s toho. Premyslam ze ho teda vymenim ale neviem ako vytiahnut ten povodny diel a dst novy. Poradite mi?

JanoNV
Vodič
Vodič
Príspevky: 69
Dátum registrácie: 01.10.2014 22:18
Bydlisko: Madunice

Re: Vymena autozapaloca

Príspevok od používateľa JanoNV »

Vylupni plast okolo ovladacov kurenia plochym skrutkovacom a vyber popolnik. Odhalis 6 skrutiek, ktore odskrutkujes krizovym skrutkovacom.
Cele sa to da vytiahnut, poodpajaj ovladace (gombiky), ostatnu kabelaz (OBD II, napajanie zapalovaca, osvetlenie popolnika) a potom sa drbkaj so zapalovacom samotnym.
Vsetko je to ponacvakavane do seba, radsej to rob v teple, aby si nieco z toho nezlomil - plasty s poklesom teploty krehnu.

Mozno to ani nie je treba cele rozoberat, ked blizsie popises problem. Mozno staci pri vypnutom zapalovani (kluc mimo spinacky) plochym skrutkovacom prihnut male pliesky vo vnutri zapalovaca (zasuvky), ak Ti spotrebic vypadava.
Dalsou moznou pricinou moze byt hmotnost spotrebica - zasuvka v trojkach je nestastne orientovana, sklonena, tak pri vibraciach spotrebice vypadavaju (napr. u mna FM transmitter). To chcem vyriesit instalaciou druhej zasuvky.
Prílohy
Bez názvu.png
Teraz Golf MK3 Variant GT Swiss Topline 1.9TDI AFN 81kW, r. v. 97
Predtým Vento CL 1.9TDI 1Z 66kW, r.v. 96, EGR off

Napísať odpoveď

Návrat na "Interiér + Elektro"