Golf 5 1.9 TDI 77kw / Po naštartovaní hneď zdochne

2003 - 2009

Moderátor: DEDO1

Napísať odpoveď
Dejdy
Autoškolák
Autoškolák
Dátum registrácie: 15.10.2021 08:33

Golf 5 1.9 TDI 77kw / Po naštartovaní hneď zdochne

Príspevok od používateľa Dejdy »

Ahojte , vedel by mi niekto pomoct ? Po naštartovaní mi hned zdochne motor a uz si s tym neviem rady . Ked je natankované nad polovicu nadrze startuje pekne pod polovicu už nie . Vymenené palivové čerpadlo , pretesnené vstreky (vstreky maju dobre hodnoty) , vymenený filter . Ak mi niekto bude vediet pomoct tak mu pošlem aj video ako to prebieha . Ďakujem za odpovede

kupcovr
Autoškolák
Autoškolák
Dátum registrácie: 01.12.2011 19:52

Re: Golf 5 1.9 TDI 77kw / Po naštartovaní hneď zdochne

Príspevok od používateľa kupcovr »

Začalo mi robit to isté. Musim štartovať na viackrát občas aj naštartuje. Poriešil si to už, alebo ešte nie? Ja som teraz objednal senzor polohy vačkového hriadela to mi aj ukázala diagnostika že je zlý, možno ho zajtra vymením a uvidime či to pomôže.

kupcovr
Autoškolák
Autoškolák
Dátum registrácie: 01.12.2011 19:52

Re: Golf 5 1.9 TDI 77kw / Po naštartovaní hneď zdochne

Príspevok od používateľa kupcovr »

Po vymene senzoru polohy vačkoveho hriadela auto štartuje no blbne, vymenil som aj váhu vzduchu a blbne to aj tak raz to ide raz to nejde. Keď ide tak ťahá normálne aj zvuk ma normálny aj spotrebu má v pohode nedymi a potom mu zrazu prepne prestane tahať a začne dymiť. Vypnem kľúčik zapnem a dakedy začne zase ísť chvilu normálne dakedy aj tak neťahá a začne dymiť, niekedy ma taký ostry zvuk a fest veľkú spotrebu keď prestane tahať a dymí, niekedy vyhodí kontrolku motora a niekedy nie aj keď zblbn, už neviem čo z tým môže byť. 🧐😭

Napísať odpoveď

Návrat na "Golf V / Jetta"