Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: vymena autoradia RCD 300 za RCD 510 do golf V
PoslaťNapísal: 16.10.2010 11:47 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 15.10.2010 23:17
Príspevky: 26
Bydlisko: Prešov
caute xcem sa prosim vas opytat ako to je s tou riadiacou jednotkou ked sa bude menit to radio rcd300 za rcd510...co som tu cital ze sa moze vybit bateria koli tomu ze to nerozpozna....da sa zistit aj podla roku vyroby alebo nejakymi parametrami aka je tam riadiaca jednotka? ci len napojenim na pocitac? ja mam rok vyroby 12/2004... vdaka.


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: vymena autoradia RCD 300 za RCD 510 do golf V
PoslaťNapísal: 16.10.2010 11:55 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.04.2009 18:48
Príspevky: 13677
Bydlisko: kusok od Partizanske
...preco si nepokracoval uz v existujucej teme, ked si ju uz cital: viewtopic.php?f=34&t=19060

_________________
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá
...chces klubacke tricko a nalepku? klikni -->TUTO<--
...a nic nikde nikomu nezapisujem

_________________
vw polo 6N2 AKK, krásne zelené


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: vymena autoradia RCD 300 za RCD 510 do golf V
PoslaťNapísal: 16.10.2010 13:17 
Offline
Pilot
Pilot

Registrovaný: 20.04.2008 18:20
Príspevky: 865
Bydlisko: Námestovo
no ak ju nikto nemenil tak je tam určite jedna s prvych typov...takže asi ťa vymena RJ gateway neminie......

_________________
BMW X3 3,0d 160kW 500Nm, 6AT, Honda CBR 600 RR /PC40/ Golf VI /CGGA/


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: vymena autoradia RCD 300 za RCD 510 do golf V
PoslaťNapísal: 17.10.2010 00:23 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 26.09.2010 11:19
Príspevky: 34
Bydlisko: Nove Zamky
Chalani,,mna by zaujimalo,ze ci vlastne RCD 510 keby chcem ci sa k nej da dopojit nejake externe dvd,proste kukat natom filmy hm?lebo ak dobre viem samotne 510 tie formaty nepodporuje, nie?

_________________
Golf V Gti


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: vymena autoradia RCD 300 za RCD 510 do golf V
PoslaťNapísal: 17.10.2010 08:07 
Offline
Pilot
Pilot

Registrovaný: 20.04.2008 18:20
Príspevky: 865
Bydlisko: Námestovo
nie dvd nepodporuje, v takom pripade si radsej vyber RNS 510.....tak to uz máš pekne pokope aj s navigaciou....

_________________
BMW X3 3,0d 160kW 500Nm, 6AT, Honda CBR 600 RR /PC40/ Golf VI /CGGA/


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: vymena autoradia RCD 300 za RCD 510 do golf V
PoslaťNapísal: 17.10.2010 09:27 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 15.10.2010 23:17
Príspevky: 26
Bydlisko: Prešov
a prosim ta nevies kolko taka gateway stoji? ci z obchodu alebo nejaka vybavena....?


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: vymena autoradia RCD 300 za RCD 510 do golf V
PoslaťNapísal: 17.10.2010 09:30 
Offline
Pilot
Pilot

Registrovaný: 20.04.2008 18:20
Príspevky: 865
Bydlisko: Námestovo
kupis ju aj tu na fore, prip. v cz...cca okolo 1000.-czk +- zalezi od predajcu.....pozeraj s indexom S, Q, AA, AD,.....

_________________
BMW X3 3,0d 160kW 500Nm, 6AT, Honda CBR 600 RR /PC40/ Golf VI /CGGA/


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: vymena autoradia RCD 300 za RCD 510 do golf V
PoslaťNapísal: 17.10.2010 14:00 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 26.09.2010 11:19
Príspevky: 34
Bydlisko: Nove Zamky
a nevedel by si povedat konkretne aku RJ mame hladat? samozrejme nech by sa dala kupit na slovensku

_________________
Golf V Gti


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: vymena autoradia RCD 300 za RCD 510 do golf V
PoslaťNapísal: 18.10.2010 15:03 
Offline
Pilot
Pilot

Registrovaný: 20.04.2008 18:20
Príspevky: 865
Bydlisko: Námestovo
1K0907530S, 1K0907530Q, 1K0907530AA, 1K0907530AD, 1K0907530AE......

_________________
BMW X3 3,0d 160kW 500Nm, 6AT, Honda CBR 600 RR /PC40/ Golf VI /CGGA/


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: vymena autoradia RCD 300 za RCD 510 do golf V
PoslaťNapísal: 18.10.2010 17:16 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 15.10.2010 23:17
Príspevky: 26
Bydlisko: Prešov
to su tie oznacenia podla roku vyroby? cize najnovsie je ta AE? a nevies ci sa lisia cenovo dost odlisne? aby ked uz kupim tak dajme tomu najnovsiu..... ak by som xcel neskor dokupit nejake dajme tomu este lepsie (novsie) radio...a mozno sa opytam blud ale nevidim tak do toho az... ale to je RJ iba pre cisto radio ci ako mam chapat tu RJ ? ci to je pre cele auto jedna?


Hore
 Profil
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 15 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina [ letný čas ]


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 8 hostia


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Skočiť na:  






Sháníte levné povinné ručení? - povinné ručení srovnání Vám pomůže.
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group