Riešili ste už niekto rezonovanie stredného tlmiča výfuku? Dosť mi to rezonuje a vadí, a k tomu to dosť trasie celým autom, výfuk sa viditeľne trasie. Stačí vymeniť stredný tlmič alebo nie ? Dakujem.
No, tak sme to pozerali, a zistili sme, že sa to nedá vyhodiť bez toho, aby som zhodil alebo povolil nápravu, lebo medzi stredným a zadným tlmičom nie je žiadna spojka, tak idem kupovať tlmiče, a potom to spravím naraz aj s tým, ale inšie som chcel, robil si to už? Lebo neviem ako to máme rozrezať a zazvárať, kde sú presne tie prepážky a tak, ak máš nejaký obrázok ako to vnútri vyzerá, veľmi mi to pomohlo! Dík.
Založený: 08.05.2008 13:59 Príspevky: 3389 Bydlisko: Košice
No mne tiez rezonovalo, ale iba na volnobehu, vymenil som vsetky tie manzety co drzia vyfuk a stale drkotalo, doslo to az do takeho stadia ze som si dal navarit dalsi vlnovec a odvtedy mam pokoj. Ja ked som mal nastartovane a podrzal som vyfuk tak to prestalo trtkat. Ale kludne to mozu byt aj tie prepazky.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: mys43 a 0 hostí.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre