Zaujimavo sa rozbilo celne sklo Golf IV

Rady, triky a tak trochu autohifi.

Moderátori: frflos, wladi

Používateľov profilový obrázok
maco4
VWsenior
VWsenior
Príspevky: 2348
Dátum registrácie: 27.11.2007 17:34
Bydlisko: Lipt.Mikuláš

Re: Zaujimavo sa rozbilo celne sklo Golf IV

Príspevok od používateľa maco4 »

MattN napísal:
JanoXXL napísal:Dnes som bol na vymenu celneho skla. Namontovali mi celne sklo znacky Guardian. Ci je to znackove a hlavne kvalitne celne sklo povedat neviem. Dalo sa s nimi dohodnut, aby som mal vhrch skla s pasikom ciernej farby. Vymena s pracou ma stala rovnych 10800 skk. Este ze mi to poistovna preplati pokial vinnik nahlasi skodu :| . Snad to nie je nejake polske sklo...

A este nieco. Po vymene skla mi drnci stlpik pri vodicovi presne ako sa zahyba sklo. Mam na mysli lavy horny hor stlpika. Neviete ako sa da demontovat? Zacina mi to liest na nervy. Ked som mal stare sklo, bol klud.
pokial viem, mal by byt len na sponkach, ale na isto ti to neviem povedat, musel by som vidiet... ak si neporadis, skus nafotit ale mozno tu bude mat niekto vacsie skusenosti so IV golfom. skusal si nanho pritlacit, ci nie je niekde len uvolneny? mozno tam mechanikom spadla srubka, v tom pripade to musis dat dole.
"Nakukni" Jak na to. Je to na príponkách nacvaknuté (Nóó áálebo pod-streknúť silikón). :!:
Cena ešte prijaťelná viem že tu v okolí sklo s pásikom cena cca 14000sk (VW+práca) a pasuje aj na pasat :(
Passat B 8.5-2 TDI variant + Golf 7.5-2.0 TDI variant + Golf 7 TSI + VW Sharan
/ ex-GOLF IV + ex-Passat B7-2,0 TDI variant /

/ heslo; Nekupuj nové pokiaľ sa nepresvedčíš že sa to nedá opraviť !!! /

automoto
Vodič
Vodič
Príspevky: 69
Dátum registrácie: 04.03.2008 19:43

Re: Zaujimavo sa rozbilo celne sklo Golf IV

Príspevok od používateľa automoto »

macog4 napísal:Podla mňa je to úder npr.tenisovej lopťičky alebo ineho podobného predmetu,lebo úlomky sú vnutry na pristrojdoske. Ja som mal na skle jamku ako špenlíková hlavička a po mesiaci prasklo cca 1 meter,horšie je že mám daždový senzor a heliove sklo.Cena ma skoro "vyvráťila" :shock:
heliove sklo???

ivan1980
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 11
Dátum registrácie: 03.04.2008 23:36
Bydlisko: BA

Re: Zaujimavo sa rozbilo celne sklo Golf IV

Príspevok od používateľa ivan1980 »

Mohli by to byt exkrementy z lietadla :-) Pravdepodobnost je velmi malicka, no stat sa moze.

Ja som si nechal celne sklo pripoistit. 10% z ceny havarijnej poistky a v pripade, ze mi praskne zaplatim za vymenu 500 skk, nemusim hladat vinnika a nedojdem o bonus.

Zatial som to nastastie nemusel vyuzit :lol:

peterh
Autoškolák
Autoškolák
Príspevky: 2
Dátum registrácie: 26.12.2017 09:37

Re: Zaujimavo sa rozbilo celne sklo Golf IV

Príspevok od používateľa peterh »

Treba hľadať servis, čo má prax a ja v zásade uznávam kamenné, nie tie že zavolajte a prídeme a vonku to nalepia. Nie je stále kritérium len cena. Ja som mal moje čelné sklo pripoistené :) . Výmenu mi robili :fly2: v Leviciach http://www.autosklo1.sk/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;. Odporúčam pripoistenie, alebo ak má VWák akú takú cenu :idea: , tak havarijné poistenie. Výmena stála cca do 240Eur, neplatil som nič a s kvalitou som spokojný. Auto mi odovzdali povysávané, bez známok výmeny skla, proste spokojnosť. V mojom prípade si havarijnú poistku 8O nechávam + pripoistenie čelného skla. Čo sa týka servisu, treba požadovať na značkovom skle, žiadna čína a poliak. V okrese Levice odporúčam jednoznačne Autosklo 1 Levice na Vojenskej ulici.

Používateľov profilový obrázok
HEBO
Jazdec
Jazdec
Príspevky: 240
Dátum registrácie: 08.02.2009 07:43
Bydlisko: TN

Re: Zaujimavo sa rozbilo celne sklo Golf IV

Príspevok od používateľa HEBO »

peterh napísal:Treba hľadať servis, čo má prax a ja v zásade uznávam kamenné, nie tie že zavolajte a prídeme a vonku to nalepia. Nie je stále kritérium len cena. Ja som mal moje čelné sklo pripoistené :) . Výmenu mi robili :fly2: v Leviciach http://www.autosklo1.sk/index.php" onclick="window.open(this.href);return false;. Odporúčam pripoistenie, alebo ak má VWák akú takú cenu :idea: , tak havarijné poistenie. Výmena stála cca do 240Eur, neplatil som nič a s kvalitou som spokojný. Auto mi odovzdali povysávané, bez známok výmeny skla, proste spokojnosť. V mojom prípade si havarijnú poistku 8O nechávam + pripoistenie čelného skla. Čo sa týka servisu, treba požadovať na značkovom skle, žiadna čína a poliak. V okrese Levice odporúčam jednoznačne Autosklo 1 Levice na Vojenskej ulici.
Smiem sa opýtat kolko platíš za havarijnú poistku za auto ked hovoríš že výmena ta nič nestála?Dúfam že hovoríš o Golfe IV?

Používateľov profilový obrázok
Lookisvk
VWsenior
VWsenior
Príspevky: 2475
Dátum registrácie: 24.02.2013 16:25
Bydlisko: TN kraj

Re: Zaujimavo sa rozbilo celne sklo Golf IV

Príspevok od používateľa Lookisvk »

Chlapi odpovedáte na 10 ročný príspevok ale snáď sa niekto ozve :D
Ex Golf IV
Aktual Polo- Odpadlík///Link -> Leon MK2
Obrázok

Napísať odpoveď

Návrat na "Servis & Pomoc & Autohifi"