Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Domontovanie original alarmu
PoslaťNapísal: 02.12.2018 12:06 
Offline
Pretekár
Pretekár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.01.2009 19:02
Príspevky: 543
Bydlisko: Stredné Slovensko
Ahojte mate s tym niekto skusenost? Alebo ste zvolili inu alternativu alarmu? Ak by sa riesili original myslite, ze je v aute predpriprava kabelaze? Som prekvapeny, ze Highline vybava a nedisponuje uz alarmom z vyroby asi majitel pri objednavke nemal takuto poziadavku alebo neviem preco.

_________________
Obrázok Obrázok

_________________
Teraz: VW Touran 2.0 TDI 8V 103kW;Highline 2008; Kód motora: BMM; Kód prevodovky: KNR;


Hore
 ICQ  Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Domontovanie original alarmu
PoslaťNapísal: 02.12.2018 19:09 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.04.2009 19:48
Príspevky: 16089
Bydlisko: kusok od Partizanske
...kazdy ma alarm v zaklade, staci ti domontovat sirenu, pohybove senzory a tlacitko ich vypnutia, kabrlaz a nakodovat

_________________
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá
...chces klubacke tricko a nalepku? klikni -->TUTO<--
...a nic nikde nikomu nezapisujem

_________________
vw polo 6N2 krásne zelené, vw touran vecne spinavy cierny


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Domontovanie original alarmu
PoslaťNapísal: 02.12.2018 20:19 
Offline
Pretekár
Pretekár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.01.2009 19:02
Príspevky: 543
Bydlisko: Stredné Slovensko
vidim, ze nemusim ani temy zakladat staci tebe napisat :) ... kabelaz staci len k sirene, alebo myslis aj k tym senzorom a tlacitku? Predpriprava tam nebyva?

_________________
Obrázok Obrázok

_________________
Teraz: VW Touran 2.0 TDI 8V 103kW;Highline 2008; Kód motora: BMM; Kód prevodovky: KNR;


Hore
 ICQ  Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Domontovanie original alarmu
PoslaťNapísal: 02.12.2018 20:58 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.04.2009 19:48
Príspevky: 16089
Bydlisko: kusok od Partizanske
...predpriprava nie je ziadna. Ak nechces pohybove senzory, tak staci len sirena, kabel do nej a nakodovat. Aktualne je jedna sirena na predaj v bazare

_________________
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá
...chces klubacke tricko a nalepku? klikni -->TUTO<--
...a nic nikde nikomu nezapisujem

_________________
vw polo 6N2 krásne zelené, vw touran vecne spinavy cierny


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Domontovanie original alarmu
PoslaťNapísal: 03.12.2018 19:40 
Offline
Pretekár
Pretekár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.01.2009 19:02
Príspevky: 543
Bydlisko: Stredné Slovensko
jj uz som to kukol nevyzera to byt nejako extra kablovania, ked vezmem do uvahy len tu sirenu. Nuz necham si to na teple obdobie a potom hodim nejake foto ak sa do toho pustim.

ty mas na svojom komplet alarm aj s ultrazvukom?

_________________
Obrázok Obrázok

_________________
Teraz: VW Touran 2.0 TDI 8V 103kW;Highline 2008; Kód motora: BMM; Kód prevodovky: KNR;


Hore
 ICQ  Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Domontovanie original alarmu
PoslaťNapísal: 10.04.2019 17:38 
Offline
Pretekár
Pretekár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.01.2009 19:02
Príspevky: 543
Bydlisko: Stredné Slovensko
Chlopi tak mam vyhliadnutu tuto 1K0 951 605 C akurat ale kukam ze na jednej nemenovanej stranke pisu: "riadiaca jednotka alarmu so sirénou a záložným zdrojom, určená pre vozidlá so strážením vnútorného priestoru"
a ja vnutorne ultrazvuky nemam. Mam sa na to vykaslat, alebo to bude fungovat aj bez nich?

_________________
Obrázok Obrázok

_________________
Teraz: VW Touran 2.0 TDI 8V 103kW;Highline 2008; Kód motora: BMM; Kód prevodovky: KNR;


Hore
 ICQ  Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Domontovanie original alarmu
PoslaťNapísal: 10.04.2019 23:34 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.04.2009 19:48
Príspevky: 16089
Bydlisko: kusok od Partizanske
Nakodujes len alarm, sirenu bez pohybovych senzorov

_________________
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá
...chces klubacke tricko a nalepku? klikni -->TUTO<--
...a nic nikde nikomu nezapisujem

_________________
vw polo 6N2 krásne zelené, vw touran vecne spinavy cierny


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Domontovanie original alarmu
PoslaťNapísal: 11.04.2019 19:06 
Offline
Pretekár
Pretekár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.01.2009 19:02
Príspevky: 543
Bydlisko: Stredné Slovensko
v konecnom dosledku rozmyslam ci to nebude len zbytocne vyhodenie penazi a casu.V podstate to nejako ani nevyuzijem a ked budu chciet ukradnut tak ukradnu tento alarm ich istotne nezastavi :)

_________________
Obrázok Obrázok

_________________
Teraz: VW Touran 2.0 TDI 8V 103kW;Highline 2008; Kód motora: BMM; Kód prevodovky: KNR;


Hore
 ICQ  Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Domontovanie original alarmu
PoslaťNapísal: 11.04.2019 21:50 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 18.04.2009 19:48
Príspevky: 16089
Bydlisko: kusok od Partizanske
...bude to ziapat len pri neopravnenom otvoreni dveri alebo, ked ti zblbne niektory zamok. Maximalne si vies este nakodovat pipnutie pri zamykani, odomykani spolu s bliknutim smeroviek

_________________
...už toľko nefrflem, ale rovno mažem, keď nečítaš pravidlá
...chces klubacke tricko a nalepku? klikni -->TUTO<--
...a nic nikde nikomu nezapisujem

_________________
vw polo 6N2 krásne zelené, vw touran vecne spinavy cierny


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Domontovanie original alarmu
PoslaťNapísal: 13.04.2019 22:46 
Offline
Pretekár
Pretekár
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 04.01.2009 19:02
Príspevky: 543
Bydlisko: Stredné Slovensko
no to som kedysi mal to pipnutie. Smerovky mi blikaju inak nic moc :)

_________________
Obrázok Obrázok

_________________
Teraz: VW Touran 2.0 TDI 8V 103kW;Highline 2008; Kód motora: BMM; Kód prevodovky: KNR;


Naposledy upravil vitusmotuz dňa 30.04.2019 19:47, celkovo upravené 1

Hore
 ICQ  Profil
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 11 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina [ letný čas ]


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Skočiť na:  






Kvalitné LED žiarovky za skvelé ceny
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group