Predmet príspevku: Re: Nový Touareg predvádza budúcnosť triedy SUV
Odoslané: 28.07.2010 21:08
Vodič
Založený: 29.04.2010 20:38 Príspevky: 92 Bydlisko: PE
fakt krasne afticko ale stvorkova seria golfov u mna zatial vyhrava este aj scirocco nove je krase ale tento tuareg nadhera no proste te svetla sa mi tam lubia ale jedinu vec keru by som si tam nedal je ten vy****ny automat pre boha ako moze nekto jazdit na 3 litri s automatom ja to nechapem proste ... sak to pridem o vsetku radost
Predmet príspevku: Re: Nový Touareg predvádza budúcnosť triedy SUV
Odoslané: 27.08.2010 08:25
Jazdec
Založený: 30.04.2008 14:06 Príspevky: 270 Bydlisko: KE ,MI ,SK
maho92 napísal:
fakt krasne afticko ale stvorkova seria golfov u mna zatial vyhrava este aj scirocco nove je krase ale tento tuareg nadhera no proste te svetla sa mi tam lubia ale jedinu vec keru by som si tam nedal je ten vy****ny automat pre boha ako moze nekto jazdit na 3 litri s automatom ja to nechapem proste ... sak to pridem o vsetku radost
prosimta.. to nieje auto na radost z jazdy..ale pre image..a pre pohodlie..a k pohodliu jednoznacne patri automat.. par nadsencov si kupi manual.. tot vsjo
_________________ Nove disky,pneumatiky, a rozsirujuce podlozky tu! Viac info cez PM alebo na mojej www stranke. PREDAJ GIV 96Kw highline, top stav _________________ VW Golf IV 1.9TDI-PD 130PS, >>Viem pozhanat ALU disky a pneu za lepsiu cenu :
www.mhdisky.sk <> Nove disky priamo od vyrobcu<>
http://www.vw-club.sk/viewtopic.php?f=53&t=4385&start=60
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre