Založený: 07.06.2008 01:15 Príspevky: 4204 Bydlisko: Spišská Nová Ves
s tym kameramanom dobre trhlo ale aj tak to veyron kus prispal nie?
_________________ Facka v pravú chviľu mení názor Keď ideš po streche, už nemá cenu brzdiť INZERÁTY NESPĹŇAJÚCE PRAVIDLÁ BUDÚ OKAMŽITE BEZ UPOZORNENIA ZMAZANÉ!!! _________________ VW Golf Mk4 1,6SR 74kW AKL
_________________ Facka v pravú chviľu mení názor Keď ideš po streche, už nemá cenu brzdiť INZERÁTY NESPĹŇAJÚCE PRAVIDLÁ BUDÚ OKAMŽITE BEZ UPOZORNENIA ZMAZANÉ!!! _________________ VW Golf Mk4 1,6SR 74kW AKL
Založený: 12.12.2008 20:52 Príspevky: 338 Bydlisko: Zapadne Slovensko-Bratislavsky kraj-okres Pezinok
Ide si muž po ulici vo Washingtone. Zrazu vidí, ako besný pitbullnapadne malé dievčatko. Zoberie najbližšiu palicu a umláti s ňou psa nasmrť. V tom k nemu pribehne muž a vraví:"Páni moji, ja som videl, čoste spravili... som novinár z Ne...wTimes Romans... už vidím tú titulku - ... Americký hrdina zachránil dievča pred besným psom!""Ale ja nie som Američan... pochádzam z Iránu."Na druhý deň je v New Times Roman obrovitánska titulka:MOSLIMSKÝ EXTRÉMISTA ZABIL AMERICKÉHO PSA!
Čo robí ježko v tovarni na kondómy??? ....prekvapenia
Na nemenovanej miestnej linke nastúpi babka do autobusu. Autobus ide pomaly. Babka pristúpi k šoférovi a vraví: - Pán šofér, idete s nami ako s hnojom! Šofér: - Čo mi nastúpilo, to aj veziem!
Hovorí vlk líške: - Ty, líška, poď, zbijeme zajaca. - Ale aký budeme mať dôvod? - Keď bude mať na hlave čiapku, dostane bitku, keď nie, tiež. Idú a strašne zbijú zajaca. Na druhý deň vlk zase začne: ...- Ty, líška, poď, zbijeme zajaca. - A dnes zase prečo? - Vypýtame si od neho cigaretu. Ak nám dá s filtrom, dostane bitku, ak bez filtra, tiež. Prídu k zajacovi a vlk hovorí: - Zajac, daj nám cigaretu! Na čo mu zajac odpovedá: - A chcete s filtrom alebo bez filtra? - Pozri sa na hajzla, zase nemá čiapku! XD
Američan,Nemec a Slovák idú na niagarské vodopády. Keď ich uvidia, Američan hovorí: Wooow! Wonderfull! Amazing!... Nemec hovorí: Wooow! Wunderbar! Wunderschon!... a Slovák hovorí: Kokooooot!!! Čo ti jebeeeeeeee?!!!
príde homosexuál do mäsiarstva a hovorí:dobré ránko,prosím si tam ten salámik vysočinka..predavač na to:a v celku alebo nakrájať?homosexuál:ty ty ty potvorka a čo ja mám riťku na žetóniky?:D
aky je rozdiel medzi ucitelom a pedofilom???? pedofil ma rad deti
Ako sa povie Rómovi v obleku? Obžalovaný vstaňte. XD
Ide chlap po ulici a na tričku má: - Nemám rád cigánov. Z krčmy vyjde chlap a kričí: - Hej, čo to máš na tričku? - To je prvá vec, čo ma na vás sere, že neviete čítať. ...Cigán na to: - Hej, poď za roh! - To je druhá vec, že sa chcete hneď biť. Idú za roh, cigán vytiahne nôž a chlap na neho: - A to je tretia vec, čo ma žerie, že ťaháte nože, keď sa bude strielať!
Sused sa rozpráva so susedom. - Už mi zlodeji stierače neukradnú! - Ako to? ...- Namontoval som ich zvnútra.
Futbalove stretnutie cigáni proti opiciam: Jeden cigán sa oneskorí a pýta sa rozhodcu: -Kerí su naši?
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre