Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 
Autor Správa
 Predmet príspevku: MF volant Leon cupra
PoslaťNapísal: 07.01.2017 20:59 
Offline
VWsenior
VWsenior
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.02.2013 17:25
Príspevky: 2343
Bydlisko: Trenčín
Nazdar klubaci.. neviem ci to tu este zije ale aj tak sa spytam dalsiu hlupost ;)

Nenasiel som moc pouzitelnych informacii a tak sa pytam.

Dorabka MF volantu.

Mam doma volant tento Mf volant z cupry -1P0719091A
Mam doma kabel na prepojenie Mf volantu 1K0 971 584 C
Neviem ci je to podstatne ale Can Gateway mam - 1K0907530H
slimaka mam 1K0959653C


Staci mi uz iba tato podvolantova jednotka 1K0 953 549 CH a kodovanie??


Nekodovali ste to niekedy niekto ?

Dakujem.

_________________
Ex Golf IV
Aktual Polo- Odpadlík///Link -> Leon MK2
Obrázok

_________________
Automotive


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: MF volant Leon cupra
PoslaťNapísal: 12.01.2017 19:36 
Offline
VWsenior
VWsenior
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.02.2013 17:25
Príspevky: 2343
Bydlisko: Trenčín
Nikto nic? :D :D

_________________
Ex Golf IV
Aktual Polo- Odpadlík///Link -> Leon MK2
Obrázok

_________________
Automotive


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: MF volant Leon cupra
PoslaťNapísal: 07.06.2017 16:51 
Offline
VWsenior
VWsenior
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.02.2013 17:25
Príspevky: 2343
Bydlisko: Trenčín
Ahojte ked nikto nic tak aspon update .

Volant vymeneny kabel zapojeny slimak a podvolantovka podla vsetkych navodou sedia .

Ide ovladat radio , volant svieti vsttky tlacitka reaguju sle nejde servo !

Cez Vag ani nevidim kolko stupnov mam otoceny volant.


Ked tam vratim staru jednotku a stary volant s kablom tak servo slape ....


Prosim neviete cim to moze byt ??? Treba menit este can gateway ????

Dakujem za kazdu radu

_________________
Ex Golf IV
Aktual Polo- Odpadlík///Link -> Leon MK2
Obrázok

_________________
Automotive


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: MF volant Leon cupra
PoslaťNapísal: 08.06.2017 08:11 
Offline
VWmaniak
VWmaniak
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 02.08.2009 18:58
Príspevky: 9246
Bydlisko: ZA
treba pisat do vseobecnej sekcie viewforum.php?f=28 skor si to niekto vsimne ako tu
a podla mna budes musiet menit aj gateway

_________________
šarkan BUS :)


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: MF volant Leon cupra
PoslaťNapísal: 08.06.2017 08:46 
Offline
VWsenior
VWsenior
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 24.02.2013 17:25
Príspevky: 2343
Bydlisko: Trenčín
Diki za odpoved , presunul som temu tam :)

_________________
Ex Golf IV
Aktual Polo- Odpadlík///Link -> Leon MK2
Obrázok

_________________
Automotive


Hore
 Profil
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 5 ] 

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina [ letný čas ]


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Skočiť na:  






E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group