Vitajte v bazáre VW klubu. Pred založením inzerátu si prosím prečitajte pravidlá inzercie. Inzeráty nespĺňajúce pravidlá budú zmazané. Textová alebo bannerová reklama: ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
Registrovaný: 17.05.2017 21:39 Príspevky: 6 Bydlisko: Liptovský Mikuláš
Ahoj, čo mi vieš ponúknuť na vw touareg 7L r.v. 2009? Osvetlenie špz, interiér, dvere. Ďakujem. Samozrejme, rád by som sa vyvaroval chybovým hláškam ...
Ahoj, čo mi vieš ponúknuť na vw touareg 7L r.v. 2009? Osvetlenie špz, interiér, dvere. Ďakujem. Samozrejme, rád by som sa vyvaroval chybovým hláškam ...
Autoledky.sk Vám prinášajú exkluzívnu novinku! Ochráňte štýlovo a moderne svoj kľúč s karbonovými krytkami Autoledky® Carbon. Karbonové krytky sú spojením:
-100% čistého karbónu -extrémnej odolnosti a ľahkosti -minimálnej hrúbky -dokonale hladkého spracovania -jednoduchého a rýchleho nasadenia ,,cvak-cvak"
Vyriešili sme za Vás dva problémy naraz - vypisovanie chybovej hlášky a často krát komplikovanú montáž iných LED sád. LED H7 Volkswagen žiarovky namontujete veľmi jednoducho, pretože sú vyrobené presne na mieru do svetiel s číslom dielu 5K0941109E resp. 5K0941109C. Zároveň žiarovky nevypisujú chybovú hlášku a sú teda 100% plnohodnotným produktom, ktorý jednoducho iba namontujete a jazdíte. 6ks Lumileds Z ES spolu produkuje extrémnych 4000 lumenov, dokopy 8000 lumenov na ceste!
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre