Vitajte v bazáre VW klubu. Pred založením inzerátu si prosím prečitajte pravidlá inzercie. Inzeráty nespĺňajúce pravidlá budú zmazané. Textová alebo bannerová reklama: ucp.php?i=pm&mode=compose&u=2
_________________ Passat B7 2,0 TDI VARIANT BlueMotion +
VW Golf IV HIGHL + VW Sharan + VW polo (nové ženské :-)
/ heslo; Nekupuj nové pokiaľ sa nepresvedčíš že sa to nedá opraviť !!! /
Predmet príspevku: Re: Darujem alebo necham za odvoz
Napísal: 25.10.2008 09:44
Vodič
Registrovaný: 23.08.2008 12:49 Príspevky: 81 Bydlisko: Bratislava
Tulíček píše:
Jaká je velikost a co za něj???
No ja mám 187 cm a bol mi akurát... ale našiel som tekoto štítky, tak neviem, či sa v tom vyznáš... neviem, čo také veci stoja... skús dať nejaký návrh
predam za symbolicku cenu komplet plechy na 3dverrove polo 3f r.v 1993.Mam na pojde prednu kapotu,lave dvere prave dvere komplet so sklami a spatakmi a zadnu kapotu trosku otlacenu so sklom a zadnym stieracom.takze ak by niekto chcel kedze je to dost narocne zohnat kludne sz
Predmet príspevku: Re: Darujem alebo necham za odvoz
Napísal: 28.12.2008 22:41
VWagenista
Registrovaný: 02.11.2007 16:02 Príspevky: 1288 Bydlisko: Zilina 22° 57' 5.27" S 43° 12' 37.16" W
darujem za odvoz : - znak VW z 5tich dvery GIV ------------- Uz je fuc - packa ovladania smeroviek (bez tempomatu) - packa ovladania stieracov (bez pal pc) - plech na vyrovnanie kapoty GIV po znaku VW
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 3 hostia
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre