Zdravím klubáci.Mám taký problém,že mám VW Golf V 1,9 TDI r.v. 2005 a už asi tretí den pozorujem,že keď naštartujem tak mám otáčky tak ako má byť tých 905,ale po prejdení niekoľkých km mám na voľnobehu asi 1050 a ak ho na tom voľnobehu vytočím tak spadnú na 905,ale po zaradení rýchlosti a prejdení niekoľkých metrov zase mám 1050.Viete poradiť?Ďakujem
ja som mal zasa na svojej A3 (1.6 benzin) kedysi problem s otackami,ale takovy, ze mi hodne kolisali a niekedy, ked som dal neutral tak uplne spadli a zhasol motor. mohla byt spatna vaha vzduchu,ale nakoniec som vymenil sviecky plus kable ku svieckam za nove a bolo po probleme.
Založený: 18.04.2009 18:48 Príspevky: 5051 Bydlisko: kusok od Partizanske
...no mozno keby skusil na diesli vymenit svieckove kable tiez by mu to asi pomohlo ...daj to na diagnostiku a uvidis ci je to len tym teplotnym cidlom
_________________ ... nic co Vam napisem nemyslim v zlom, proste len frflem _________________ vw polo 6NII AKK
No bohužiaľ problém stále existuje,lebo nikto nemá teraz čas sa mi na to pozrieť a do značkového servisu by som nerád.Zistil som ešte,že tie otáčky vystúpia po prejdení takých 10 km a ak sú potom na voľnobehu 1050 ot/min tak auto nemá taký ťah a aj ten zvuk je iný.Ak zastanem vypnem motor a ihned naštartujem tak mám zase na takých 10km otáčky také ako majú byť.A ešte som spozoroval,že ak vypnem motor,uzamknem auto tak ešte takých 5 minút tam v motore niečo píska a cvaká, ako keby ťahalo naftu.Už sa bojím či nebudem natáčať Transformer 3 .A ešte som si všimol,že mi zapína ventilátor chladiča,aj keď mám dobrú teplotu.No neviem čo mám robiť nepoznám nikoho,kto by mi pomohol,ale aj tak ďakujem všetkým za doterajšie odpovede.
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre