Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 13 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší
Autor Správa
 Predmet príspevku: Snímač vonkajšej teploty Golf 3 Climatronic
PoslaťNapísal: 03.09.2011 19:09 
Offline
Vodič
Vodič
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.04.2011 22:35
Príspevky: 60
Bydlisko: Prievidza
Chalani radu prosím, nemal som na aute teplomer, tak som to objednal a došlo mi toto, čo je na foto.. lenže ten šteker tam nepasuje ale všade sa píše že tento snímač je na G3 Tdi.. a v podstate som iný ani v mototechnách nenašiel.. Tak som z toho jeleň,aj keď som to len tak káblami prepojil,neukazovalo nič :) . Neviete poradiť,aký druh by tam mal ísť a kde to zohnať?

tento čo som kúpil je označenie 10.4013
na foto je aj tá koncovka čo mám v nárazníku

Ďakujem za radu, Tomáš.


Prílohy:
steker3.JPG
steker3.JPG [ 13.37 KiB | Zobrazené 2510 krát ]
steker.jpg
steker.jpg (42.77 KiB) Zobrazené 2510 krát

Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Snímač vonkajšej teploty Golf 3 Climatronic
PoslaťNapísal: 03.09.2011 21:40 
Offline
VWagenista
VWagenista

Registrovaný: 22.12.2007 17:40
Príspevky: 1240
Bydlisko: Spiš
ma vyzerat takto.to co si kupil ty je snimac teploty nasavaneho vzduchu do airboxu na benzinovu GIII...ty potrebujes 357919379A :wink:


Prílohy:
041705.jpg
041705.jpg (22.42 KiB) Zobrazené 2498 krát


_________________
vw
Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Snímač vonkajšej teploty Golf 3 Climatronic
PoslaťNapísal: 04.09.2011 13:15 
Offline
VWjunior
VWjunior
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.10.2008 21:24
Príspevky: 1615
Bydlisko: Kosice - Zapad, momentalne Dublin (Ireland)
presne tak ako pise RUNDA, ja som tiez riesil snimac tej vonkajsej teploty na CLIMATRONICU, nakoniec som kupil len termistor v radioamateri za 0,50 EUR. Ukazuje to spolahlivo uz vyse pol roka ;) (ten snimac ta vyjde na nieco cez 10 EUR urcite)

_________________
aktual: VW Golf MK2 1.8 RP 66kw automat (1988) + Skoda Fabia Combi Comfortline 1.4MPI s volantom na pravo :D :)
ex3: VW Golf 3 TDI GT (81kw 110 PS) KLIK
ex1 + 2: VW Golf II. American Verion 1.8 GL 77kW (105 PS), VW Golf CL 1990 1.6 PN (51kW 70PS) KLIK


Hore
 ICQ  Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Snímač vonkajšej teploty Golf 3 Climatronic
PoslaťNapísal: 04.09.2011 15:07 
Offline
VWagenista
VWagenista

Registrovaný: 22.12.2007 17:40
Príspevky: 1240
Bydlisko: Spiš
unex píše:
...ten snimac ta vyjde na nieco cez 10 EUR urcite)

...a tazko sa zhana...

_________________
vw


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Snímač vonkajšej teploty Golf 3 Climatronic
PoslaťNapísal: 04.09.2011 19:56 
Offline
Vodič
Vodič
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.04.2011 22:35
Príspevky: 60
Bydlisko: Prievidza
diky moc, aspoň viem ako to vyzerá .. milujem toto fórum :)
ak nezoženiem to origo čo tam treba, tak tiež poriešim ten termistor.


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Snímač vonkajšej teploty Golf 3 Climatronic
PoslaťNapísal: 04.09.2011 20:11 
Offline
VWagenista
VWagenista

Registrovaný: 22.12.2007 17:40
Príspevky: 1240
Bydlisko: Spiš
:wink:

_________________
vw


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Snímač vonkajšej teploty Golf 3 Climatronic
PoslaťNapísal: 05.09.2011 16:35 
Offline
Vodič
Vodič
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.04.2011 22:35
Príspevky: 60
Bydlisko: Prievidza
Chalani, podľa vás na tom štekri kam sa pchá to čidlo,teda na tých dvoch kábloch by malo byť aké napätie??? Ja tam mám len niečo málo cez 5V.


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Snímač vonkajšej teploty Golf 3 Climatronic
PoslaťNapísal: 05.09.2011 18:21 
Offline
Vodič
Vodič
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 17.04.2011 22:35
Príspevky: 60
Bydlisko: Prievidza
Bolo to tých 5V :) je to OK.


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Snímač vonkajšej teploty Golf 3 Climatronic
PoslaťNapísal: 20.03.2017 09:46 
Offline
Autoškolák
Autoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.11.2010 12:00
Príspevky: 28
Bydlisko: okres VT
caute...hladal som a tato tema sa zda byt najpodobnejsia mojmu problemu....mam G3 66kw a na budikoch by mi malo za teplotou oleja ukazovat vonkajsiu teplotu (ak sa mylim,opravte ma)...problem je v tom,ze mi to neukazuje....akurat v zime ked boli take extremne mrazy,tak mi tam ukazovalo -40....ale isto nebola taka teplota...napadlo ma,ze asi bude vadny snimac,ktory by mal tu vonkajsiu teplotu merat....mozte mi napisat, ci je to rovnaky problem a potrebujem rovnaky diel,resp termistor???
este 1 detail...nemam vobec klimu...je v tom rozdiel?
dakujem za odpovede

_________________
Golf IV, 85kW, 4MOTION - ex
Golf V, 77kW, BLS - ex
Golf III, 66kw, 1Z - aktual


Hore
 ICQ  Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Snímač vonkajšej teploty Golf 3 Climatronic
PoslaťNapísal: 02.04.2017 22:28 
Offline
VWjunior
VWjunior
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 26.10.2007 20:06
Príspevky: 1586
Bydlisko: BJ okolie
Ak by si mal v aute klimu manuálnu a budiky z MFA tak by ti vonkajšiu teplotu zobrazovalo na displeji MFA
Ak by si v aute mal klimu automaticku tak vonkajšia teplota by sa zobrazovala na climatronicu na MFA už nie...
Ak v aute klimu nemaš a maš MFA a na MFA displeji naskoči -40 pri prepnutí na vonkajšiu teplotu, tak je bud zle čidlo, odpojene čidlo, alebo prerušené vedenie k čidlu.
Najlepšie napojiť na diagnostiku a tam ti napise či je to čidlo alebo nie.... ale ako pisem aj ked diagnostika napiše čidlo môže byť aj kabel.. ideálne vyskušať z druhým čidlom prehodiť... to je najmenej roboty... Ak to nebude čidlom tak kontrola vedenia... ale najskor odišlo čidlo...

_________________
PASSAT 3BG VARIANT, 2.5 TDI 132 KW (BDH) 4 MOTION
GOLF MK3 TDI 81 KW(AFN) GT, EGR OFF, KAT OFF, Jednohmota+Pritlačný VR6

AutoLEDky


Hore
 WWW  ICQ  Profil
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 13 ]  Choď na stránku 1, 2  Ďalší

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina [ letný čas ]


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Skočiť na:  






Kvalitné LED žiarovky za skvelé ceny
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group