AK mate niekto manual od gammy tak ak by steboli taky dobry tak by ste mi ho mohli zaslat alebo stacilo by povedat ako sa da nadstavit funkcia gala (zhlasnovanie a stisovanie hlasitosti ) dakujem .
no ale ved to mi je jasne ale aj ked to dam na plno teda na 9 tak to nic nerobi ked jazdim tak neviem ako to tam je odstupnovane alebo neviem ak to nadstavit mal som betu a slapala normalne a gamma dako nie a nie
sak praveze neviem ani ja a dako si nadstavoval aj hlasitost lebo niekde som cital ze treba nadstavit hlasitost motora a potom sa bude pridavat hlasitost lenze dako mi to nejde ... nevedel by si niekde zohnat funkcnu gammu ???
Založený: 18.04.2009 18:48 Príspevky: 5028 Bydlisko: kusok od Partizanske
...asi by som dal povinny udaj do profilu ake ma kto auto lebo aby si sa skoro kazdeho vypytoval o akom aute je rec. Takto sa zapisali 2 strany a az teraz sa prislo na to o com je rec, a ze to nie je realne
_________________ ... nic co Vam napisem nemyslim v zlom, proste len frflem _________________ vw polo 6NII AKK
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 3 hostí.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre