Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2
Autor Správa
 Predmet príspevku: Re: Kodovanie Golf 7?
PoslaťNapísal: 12.09.2018 15:16 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 25.08.2018 11:30
Príspevky: 41
Da sa aj zmenit aby mi neukazovalo ako mam preradit ale len aky mam zaradeny prevodovy stupen?
Nejak som to nevygooglil...

Diky


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Kodovanie Golf 7?
PoslaťNapísal: 17.09.2018 20:47 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 25.08.2018 11:30
Príspevky: 41
sirdo píše:
ked raz vypnes START STOP cez kodovanie, tak ho uz tlacidlom neozivis. neda sa to urobit ako u AUDI...

Disable Start / Stop (Voltage Method)
Disable engine Start / Stop functionality.

Select Control unit 19
Adaptation
Start Stop Limit voltage
Value=12

5blik...
Tap to Indicate – Number of Blinks
When tapping the indicator to turn, this tweak will change the number of times the indicator blinks.

Select Control unit 09 (Central Electrics)
Security access
Access Code 31347
Adaptation
Aussenlicht_Bling
Komfortblinken Blinkzykien
Value: 1-5 Value 3 (Standard – 3x blinking)


Start stop nakodovany podla toho ako pise ;)

5-blik po nakodovani trebalo este ist do menu na radiu,tovarne nastavenia,svetla-vyresetovat a potom spat do menu-svetla a zakliknut komfortne blikanie a uz to fici.

Nastavil (resp kamarat my nastavil) aj dvihanie okien pri dazdi,to bolo torchu zlozitejsie...
No zistil som ze to funguje len ked si stiahnem okna pred tym ako vypnem motor,potom ich dvihne samo,no ked stihanem okna cez kluc pridrzanim zamknuteho klucika tak ich nedvihne :)

Diky ;)


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Kodovanie Golf 7?
PoslaťNapísal: 25.12.2018 13:33 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 25.08.2018 11:30
Príspevky: 41
Cauko

Zisitil som ze ked mi dojde voda v ostrekovacoch tak mi nezasvieti ikonka (ako napriklad na firemnej oktavke)
Je to len otazka zapnutia funkcie v kodovani alebo to zavisi od modelu? (ak kodovanie ako nato?)

Mam Golf 1.2 TSI (2014)

Da sa v kodovani nastavit aj interval zadneho stieraca?

Dikyyyy


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Kodovanie Golf 7?
PoslaťNapísal: 25.12.2018 13:40 
Offline
VWjunior
VWjunior

Registrovaný: 20.04.2008 19:20
Príspevky: 1750
Bydlisko: Námestovo
kontrolka zavisi aj od toho ci tam mas snimac hladiny pokial nie tak bez retrofit ti kodovanie nepomoze

_________________
ex BMW X3 3,0d 160kW 500Nm, 6AT, Honda CBR 600 RR /PC40/ ex golf IV 1,9 tdi 4 motion, ex Golf V 1,9 tdi /BKC/ex Golf VI /CGGA/, MB ML 280 CDI W164, Fiat Panda 1,2 4x4 Climbing, a som späť..VW New Beetle cabrio,2,0i/AZJ/, 6AT....., Golf 7 R, /CJXC/


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Kodovanie Golf 7?
PoslaťNapísal: 25.12.2018 14:45 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 25.08.2018 11:30
Príspevky: 41
dream7000 píše:
kontrolka zavisi aj od toho ci tam mas snimac hladiny pokial nie tak bez retrofit ti kodovanie nepomoze


No sak toto keby som vedel ci tam je mam tu strednu vybavu comfortline myslim ze sa to vola :)


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Kodovanie Golf 7?
PoslaťNapísal: 25.12.2018 15:05 
Offline
VWjunior
VWjunior

Registrovaný: 20.04.2008 19:20
Príspevky: 1750
Bydlisko: Námestovo
neverim že by si tam mal ten snímač alebo kablovačku, v tomto sa šetrí a vw ti nič nedá zadarmo....ako ostatne ani žiadna konkurencia

_________________
ex BMW X3 3,0d 160kW 500Nm, 6AT, Honda CBR 600 RR /PC40/ ex golf IV 1,9 tdi 4 motion, ex Golf V 1,9 tdi /BKC/ex Golf VI /CGGA/, MB ML 280 CDI W164, Fiat Panda 1,2 4x4 Climbing, a som späť..VW New Beetle cabrio,2,0i/AZJ/, 6AT....., Golf 7 R, /CJXC/


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Kodovanie Golf 7?
PoslaťNapísal: 04.03.2019 20:48 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 04.03.2019 20:38
Príspevky: 2
Chalani, aky kabel kupit a verziu softu pre golf7 (2015)? Teda ak ist do niecoho z aliexpres. Dikes

Odoslané z Lenovo K53a48 pomocou Tapatalku


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Kodovanie Golf 7?
PoslaťNapísal: 15.03.2019 13:37 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 13.03.2019 11:40
Príspevky: 2
Zdravim pani,

je tu niekto kto by mi vedel nakodovat deaktivaciu start-stop systemu a pripadne aktivovat Lane Assist atd?

Mam Golfa MY2017

Dakujem velmi pekne ;-)


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Kodovanie Golf 7?
PoslaťNapísal: 15.03.2019 13:51 
Offline
Autoškolák
Autoškolák
Obrázok užívateľa

Registrovaný: 15.01.2017 11:03
Príspevky: 21
start stop nie je problem ale s tym lane assist som si nie uplne isty, bolo viac typov kamier a nie so vsetkymi vsetko fungovalo..

_________________
VW Golf VII variant Highline 1,4 TSi


Hore
 Profil
 
 Predmet príspevku: Re: Kodovanie Golf 7?
PoslaťNapísal: 15.03.2019 15:28 
Offline
Autoškolák
Autoškolák

Registrovaný: 25.08.2018 11:30
Príspevky: 41
Sedlo píše:
Zdravim pani,

je tu niekto kto by mi vedel nakodovat deaktivaciu start-stop systemu a pripadne aktivovat Lane Assist atd?

Mam Golfa MY2017

Dakujem velmi pekne ;-)


Cauko

Deaktivaciu start-stop som robil podla youtube videa je ich tam mraky to najdes,a z lane assist si dam kludne poradit,aj ke dpochybujem ze tam am vhodnu kameru na to alebo co je k tomu treba :)


Hore
 Profil
 
Zobraziť príspevky z predchádzajúceho:  Zoradiť podľa  
Vytvoriť novú tému Odpovedať na tému  [ Príspevkov: 20 ]  Choď na stránku Predchádzajúci  1, 2

Všetky časy sú v GMT + 1 hodina [ letný čas ]


Kto je on-line

Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť


Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre
Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre
Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre
Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre

Skočiť na:  






Kvalitné LED žiarovky za skvelé ceny
E-regaly.cz - Dodáváme profesionální regály a regálové systémy, zajišťujeme dopravu a montáž. Policové regály skladem.

Powered by phpBB © 2007 phpBB Group