Ako som spravne este pred tymto zrazom predvidal, ze 10ty rocnik bude zaroven aj posledny (bol som na vsetkych okrem prveho), tak som ho chcel ukoncit sposobom, ze by som sa konecne znova zucastnil aj sutazi, normalne posedel a pokecal aj s ostatnymi a pod. Zial osud to zariadil inac, cely vikend som sa trapil s autom a v nedelu som musel neplanovane odist z kempu neprijemnym sposobom. Auto zacalo pravidelne jazdit az v januari tohto roku, co by ma este v juli ani vo sne nenapadlo. Takto dodatocne sa samozrejme chcem podakovat chalanom za pomoc, napr. Rastovi za vybavenie odtiahnutia do Bratislavy, Majovi za to, ze by mi bol normalne pozical svoje auto na cestu do BA, ked bolo treba, Mackovi za odbrzdenie zabrzdenych elektr. brzd, Unexovi za kabelaz, ktoru by som Ti mimochdom rad nejakym sposobom refundoval, kedze sme ju Ti znicili...
Prílohy:
Poznámka: Odvoz z kempu
20170709_112157 EDIT.jpg (252.22 KiB) Zobrazené 80975 krát
Užívatelia prezerajúci fórum: Žiadny registrovaný užívateľ nie je prítomný a 1 hosť
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre