Riešili ste už niekto rezonovanie stredného tlmiča výfuku? Dosť mi to rezonuje a vadí, a k tomu to dosť trasie celým autom, výfuk sa viditeľne trasie. Stačí vymeniť stredný tlmič alebo nie ? Dakujem.
Založený: 24.07.2008 22:52 Príspevky: 1987 Bydlisko: EU
mam dojem ze jedna seria bola vadna a vnutry sa odrhavali prepazky ....malo by stacit vymenit stredny diel pripadne otvorit a privarit tu prepazku
_________________ brutalny zatah od spodu 280koni 619NM to je TDI Ak sa vám Linux nebude páčiť, vrátim vám plnú cenu, ktorú ste zaň zaplatili! _________________ Biela B5 AFN 81Kw
vag IHR 3040n
ak je dobry nemen ho ale oprav
origo je lepsie ako nieaka nahrada co zhnije za 2 roky
_________________ brutalny zatah od spodu 280koni 619NM to je TDI Ak sa vám Linux nebude páčiť, vrátim vám plnú cenu, ktorú ste zaň zaplatili! _________________ Biela B5 AFN 81Kw
vag IHR 3040n
ano presne tak hlavne lacnejsie a ked vies ako to a cim to zavarit tak vydrzi dlhsie ako nieaka nahrada
vag IHR 3040n
No, tak sme to pozerali, a zistili sme, že sa to nedá vyhodiť bez toho, aby som zhodil alebo povolil nápravu, lebo medzi stredným a zadným tlmičom nie je žiadna spojka, tak idem kupovať tlmiče, a potom to spravím naraz aj s tým, ale inšie som chcel, robil si to už? Lebo neviem ako to máme rozrezať a zazvárať, kde sú presne tie prepážky a tak, ak máš nejaký obrázok ako to vnútri vyzerá, veľmi mi to pomohlo! Dík.
Založený: 08.05.2008 13:59 Príspevky: 3392 Bydlisko: Košice
No mne tiez rezonovalo, ale iba na volnobehu, vymenil som vsetky tie manzety co drzia vyfuk a stale drkotalo, doslo to az do takeho stadia ze som si dal navarit dalsi vlnovec a odvtedy mam pokoj. Ja ked som mal nastartovane a podrzal som vyfuk tak to prestalo trtkat. Ale kludne to mozu byt aj tie prepazky.
no foto nemam ale ked odrezes cely vrch tak sa nic nestane
urcite to boly prepazky
vag IHR 3040n
Používatelia prezerajúci si toto fórum: MA-MARTIN a 1 hosť.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre