Založený: 06.06.2008 20:59 Príspevky: 4838 Bydlisko: SL, SLC, NR, sem tam MA
daju daju len potom na montaz niekoho.
_________________ Optimizmom je,ked zena vecer neumyje riad v nadeji,ze zajtra bude mat na to vasciu chut. Naco chciet porsatko ked mam svoje prasiatko = Moje presuvadlo _________________ VW Passat 2.0l/103kw Sportline TDI DPF PD 02/2006 ( s odburavacom zabran v kufri )
Založený: 06.06.2008 20:59 Príspevky: 4838 Bydlisko: SL, SLC, NR, sem tam MA
Nooo tak si ho treba zveladovat. Inspiracii je tu hodneeee.
_________________ Optimizmom je,ked zena vecer neumyje riad v nadeji,ze zajtra bude mat na to vasciu chut. Naco chciet porsatko ked mam svoje prasiatko = Moje presuvadlo _________________ VW Passat 2.0l/103kw Sportline TDI DPF PD 02/2006 ( s odburavacom zabran v kufri )
Jasnačka akurat že už som objavil prve nedostatky čo mi u auta komplet servisovaneho prišlo divne.žeby si mechanici nevšimli prasknutu manžetu na klbe? a voda v hmlovke(už odstranena)ale to su drobnosti zatial som nadmieru spokojny jak pisal synator naš Milašik.
_________________ vw passat 2.0 TDI 103kW 140 PS BLUE DEVIL
Používatelia prezerajúci si toto fórum: Žiadny registrovaný používateľ a 1 hosť.
Nemôžete zakladať nové témy v tomto fóre Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre Nemôžete upravovať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete mazať svoje príspevky v tomto fóre Nemôžete zasielať súbory v tomto fóre